Önce lokum sonra pizza partisi

Güncelleme Tarihi:

Önce lokum sonra pizza partisi
Oluşturulma Tarihi: Aralık 20, 2012 23:05

Fenerbahçe’ye 2. turda, Şampiyonlar Ligi’nden gelen BATE Borisov çıktı. Temsilcimiz 3. tura yükselirse, Napoli-Viktoria Plzen eşleşmesinin galibiyle karşılaşacak.

Haberin Devamı

UEFA Avrupa Ligi’ndeki temsilcimiz Fenerbahçe’nin, UEFA Avrupa Ligi 2. turundaki rakibi, Belarus’un BATE Borisov takımı oldu. İsviçre’de çekilen kuraya seri başı olarak giren sarı lacivertliler, grubunu 3’üncü bitirerek Şampiyonlar Ligi’nden gelen renktaşı ile eşleşti. Fenerbahçe, 3. tura kaldığı takdirde ise, Napoli (İtalya)-Viktoria Plzen (Çek Cumhuriyeti) eşleşmesinin galibiyle karşılaşacak. Takımımız ilk maçı 14 Şubat’ta deplasmanda, rövanşı 21 Şubat’ta Şükrü Saracoğlu’nda oynayacak. Kupada 3. tur karşılaşmaları ise, 7 ve 14 Mart tarihlerinde.

HLEB’E ÇOK DİKKAT GEREK

KANARYA’nın rakibi BATE’de en tehlikeli ismi olarak Alexander Hleb dikkat çekiyor. Mütevazı bir takım olan Belarus temsilcisi, geçen sezon Arsenal’den tanıdığımız ünlü orta saha oyuncusunu transfer ederek güçlendi. Ancak en az Hleb kadar tehlikeli olan Brezilyalı Renan Bardini Bressan’ı Alania Vladikavkaz’a kaptırdılar. Bu sezon Şampiyonlar Ligi grubuna Lille’i deplasmanda, Bayern Münih’i de evinde yenerek bir sürprizle başlayan F.Bahçe’nin rakibi, kalan 4 maçında puan almayı başaramayınca UEFA Avrupa Ligi’nin yolunu tuttu. Borisov son 6 yıldır Belarus şampiyonluğu kimselere kaptırmıyor.

Haberin Devamı

FENER DEPLASMANDA DONABİLİR

BATE, Borisov kentinin takımı. Şehrin şu günlerde öğle sıcaklığı bile eksi 14 derece. şubat ayında oynanacak maçta Fenerbahçe’nin zorlu kış koşullarına hazır gitmesi şart. Zira Belarus temsilcisi alışkın olduğu iklimin özelliklerini rakiplerine karşı çok iyi kullanabiliyor. Mütevazı, ancak savaşçı bir kadro yapısı olan BATE Borisov evinin avantajını fazlasıyla kullanıyor.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!