Ona karşı oynamak istemem

Güncelleme Tarihi:

Ona karşı oynamak istemem
Oluşturulma Tarihi: Haziran 05, 2012 01:15

Milli yıldızlar, Hollandalı golcünün Türkiye Ligi’ne yeni bir hava katacağını söyledi. Sarı lacivertlilerin rakiplerine karşı hücum hattında iyice güçlendiği öne sürüldü.

Haberin Devamı

FENERBAHÇE’nin Dirk Kuyt transferi spor gündemine bomba gibi düştü... Sezonun ilk flaş transferini gerçekleştiren sarı lacivertliler yeni golcüsünü beklerken, Dirk Kuyt’ın Fenerbahçe’ye imza atması milli oyuncuları da şaşkına çevirdi.

Kariyeri başarılarla dolu olan Hollandalı yıldızın, Fenerbahçe ile 3 yıllık sözleşme imzalamasının ardından çeşitli yorumlar yapıldı.

Sarı lacivertlilerin büyük bir golcü aldığı ve önemli bir açığını doldurduğu öne sürülürken, Avrupa basını da Kuyt’ın imzasını manşetlere çıkardı. Biz de Dirk Kuyt’ı milli takım oyuncularına sorduk. F.Bahçe’ye ne katar, ne verir? Türkiye’ye uyum sağlar mı?

Sarı laciverli ekibe faydası olur mu? Süper Lig’in havasını nasıl değiştirir? İşte ay yıldızlı oyunculardan aldığımız cevaplar...

Haberin Devamı

Ligimize renk katacak
Mustafa Pektemek

Müthiş bir golcü. Maçlarını fırsat buldukça izlerdim ve kendisine hayranım. Fenerbahçe’de başarılı olacağına inanıyorum. Türkiye Ligi’ne renk katacak oyunculardan biri.

Kanatta oynaması büyük avantaj
TUNAY TORUN

İzlediğim ve hayran olduğum birkaç forvetten biri. Topu çok iyi saklıyor ve gol yeteneği fazla. Kanatta oynaması da avantaj. Fenerbahçe’ye çok şey katacak.

Eskisi gibi koşması lazım
MEHMET TOPAL

Liverpool gibi bir marka takımın marka oyuncularından biriydi. Eskisi gibi koşarsa Türkiye’de büyük maçlara imzasını atar ve takımına başarı yönünde katkısı olur.

Golcülüğü tartışılmaz
SERCAN SARARER

Avrupa’nın sayılı forvetlerinden biri. Fenerbahçe’de özellikle istediği pasları alırsa coşar. Onu besleyecek oyuncu sayısı çok. Golcülüğü tartışılmaz. Kaliteli bir isim.

Kaleciler için tehlikeli
 CENK GÖNEN

Premier Lig’de uzun yıllar forma giymiş bir oyuncu. Kariyeri ve kalitesi tartışılmaz. İzlediğim iyi golcüler arasında. Kaleciler için tehlikeli biri. Ona karşı oynamak zor olacak.

Pas alacak mı, almayacak mı?
GÖKHAN TÖRE

Fenerbahçe’de önemli olan Dirk Kuyt’a pas verilecek mi, verilmeyecek mi? Bu problem olmazsa müthiş bir golcü. Beslenirse ve ona çalışılırsa büyük işlere imza atar.

Artık rakipleri düşünsün
ÖMER TOPRAK

Haberin Devamı

Fenerbahçe’nin Türkiye başta olmak üzere Avrupa’daki rakiplerinin işi oldukça zor. Bir savunmacı olarak doğrusunu söylemek gerekirse ona karşı oynamak istemem.

İKİ FARKLI GÖRÜŞ...

Mükemmel bir ortama geliyor

EMRE BELÖZOĞLU

ÇOK çalışkan bir oyuncu. Son derece etkili ve sahada görevini tam manasıyla yapan bir isim. Aynı zamanda insan olarak da harika biri. Fenerbahçe’de arkadaşlık ortamı mükemmel. Kuyt da bu arkadaşlık ortamına uyum sağlayacaktır. Hollanda’daki arkadaşlarımla konuştuğumda kişiliğini çok övüyorlar. Pozitif bir insan. Kuyt, Fenerbahçe’de çok başarılı olacaktır.

İyi niyetlidir ve şaka yapar

TUGAY KERİMOĞLU

Ona karşı mücadele ettim. Çok profesyonel ve iyi bir futbolcu. Mücadeleden hiç bir zaman yılmaz. Sahada çok karşılaştık. Hiç bir tartışmamız olmadı. Çünkü son derece şakacı ve iyi niyetli bir oyuncu. Fenerbahçe çok iyi bir transfer yaptı. İngiltere’de başarılı olmuş bir oyuncunun Türkiye’de çok daha başarılı olacağından eminim. Çünkü orası çok daha zor bir lig.

Haberin Devamı

LİVERPOOL TARAFTARLARI YASTA

Dirk the Turk

KUYT’ı, Fenerbahçe’ye satan Liverpool’un taraftarları Hollandalı oyuncunun gidişiyle şok yaşadı. Liverpool’un taraftar forumlarında Kuyt’un gidişiyle ilgili “Fenerbahçe çok iyi bir alışveriş yaptı. Onu ve sarı saçlarını özleyeceğiz. Kendine iyi bak Dirk the Turk” denirken şu yorumlar yapıldı...

Sıradışı biri

· Büyük insan, büyük futbolcu. Her zaman kalbiyle oynadı. Hakkında söylenebilecek hiçbir kötü şey yok. Sıradışı bir oyuncu.

Onu özleyeceğim

· En yetenekli oyuncu olmasa bile en çok çalışan ve kendini oyuna en çok veren oydu. Onun karakterini ve çalışma hırsını özleyeceğim.

Şok yaşıyorum

· Bir gün gideceğini biliyordum ama bunu beklemiyordum. Yine de şoktayım. Bize bağlılığın için teşekkürler Kuyt.

Haberin Devamı

Herşeyini verirdi

· Sahada oynarken yüzde 100’le oynadığını hissettiğiniz çok az oyuncu vardır. Kuyt da onlardan biriydi. Büyük hizmetleri oldu.

1970’lerin adamı

· Bu tarz oyuncular modern çağda degil 1960-70’lerde vardı. Tam bir futbolcu ve dürüst bir insan. İstanbul’un keyfini çıkar.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!