Olin turnuva birincisi

Güncelleme Tarihi:

Olin turnuva birincisi
Oluşturulma Tarihi: Eylül 30, 2011 11:55

Beko Basketbol Ligi takımı Olin Edirne, Kıbrıs’ta katıldığı turnuvanın son maçında Hacettepe Üniversitesi’ni 61-54 yenerek birinci oldu.

Yeni sezon hazırlıklarını KKTC'de sürdüren Olin Edirne, Lefkoşa Atatürk Spor Salonu’ndaki karşılaşmanın ilk dakikalarında sayı üretmekte zorlandı. Olin Edirne, düşük tempoda geçen ilk periyodu 10-6 önde tamamladı. İkinci periyot, karşılıklı basketlerle geçti. Olin Edirne, soyunma odasına 30-27 önde gitti.

Olin Edirne’nin üstünlüğünde gitti. Bu bölümde iyi oyununu sürdüren Olin Edirne, Chris Wright ve Ogün Sevinç’in basketleriyle aradaki farkı açarak üçüncü periyodu da 48-37 önde bitirdi.

Son çeyrek karşılıklı basketlerle başlarken, Hacettepe Ali Işık ve Derya ile sayılar bulurken, kalan dakikalar karşılıklı basketlerle geçti ve Olin Edirne maçtan 61-54 önde ayrıldı. Olin Edirne’de 20 sayı ile İvan Lilov maçın da en skorer oyuncusu olurken onu Chris Wright 12 ve Vladimir Stimac 11 ile oynadı.

TURNUVA ŞAMPİYONU OLDU

Olin Edirne bu skorla 2 galibiyet bir mağlubiyet ile 5 puan topladı ve aynı puana sahip Aliağa Petkim’in önünden averajla turnuvayı birinci bitirdi. Aliağa Petkim ikinci sırayı alırken ikişer mağlubiyet ve birer galibiyetle Mersin BŞB ve Hacettepe Üniversitesi üçüncü ve dördüncülüğü paylaştı. 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!