Olin Edirne'den "adil yönetim" talebi

Güncelleme Tarihi:

Olin Edirneden adil yönetim talebi
Oluşturulma Tarihi: Şubat 26, 2014 13:22

Beko Basketbol Ligi takımlarından Olin Edirne'nin yönetim kurulu, hakemlerden maçlarını "daha adaletli, dikkatli ve vicdanlı" yönetmelerini istedi.

Haberin Devamı

Kulüpten yapılan yazılı açıklamada, Olin Edirne'nin, kendi sahasında oynadığı birçok maçta kendisini ev sahibi taraf olarak değil de adeta deplasmanda oynayan bir takım olarak hissettiği belirtildi. Bugüne kadar hiçbir maçtan sonra hakemlerle ilgili bir tepkide veya açıklamada bulunulmadığı vurgulanan açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

Beko Basketbol Ligi 2013-14 sezonunda Edirne'de kendi sahamızda oynadığımız birçok maçta kendimizi ev sahibi taraf olarak değil de adeta deplasmanda oynayan bir takım olarak hissediyoruz. Bizi böyle düşünmeye sevk eden, böyle hissetmemize neden olan maalesef hakemlerimizin yönetimleri oldu. Ama buna rağmen Olin Edirne Basketbol Kulübü Yönetim Kurulu, bugüne dek hiçbir maçtan sonra hakemlerle ilgili bir tepki ve açıklamada bulunmamıştır. Bunun nedeni ise MHK ve hakemlerimize olan güvenimizdir.

Trakya'da basketbolu sevdirmeyi amaç edinen ve bu doğrultuda çalışan ve başarılı olan kulübümüz, maçlarımızda gerginliğe sebebiyet verecek yanlışlıkların sona ermesini, huzur ve centilmenlik içerisinde maçlarımızın oynanmasını talep etmekte olup, bu sayede bölgemizde basketbolun ilerlemesine katkıda bulunulacağına inanmaktadır. Hakemlerimizin maçlarımızı daha adaletli, dikkatli ve vicdanlı bir şekilde yönetmelerini bekliyoruz.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!