Olin Edirne'de Mersin hazırlıkları sürüyor

Güncelleme Tarihi:

Olin Edirnede Mersin hazırlıkları sürüyor
Oluşturulma Tarihi: Kasım 14, 2013 14:41

Olin Edirne'nin Kaptanı Öz: "Play-off maçlarını zorlamak istiyorsak kendi evimizde oynadığımız maçları kaybetmememiz lazım"

Haberin Devamı

Beko Basketbol Ligi ekiplerinden Olin Edirne'nin Kaptanı Reha Öz, "Play-off maçlarını zorlamak istiyorsak kendi evimizde oynadığımız maçları kaybetmememiz lazım" dedi.

Öz, yaptığı açıklamada, bu hafta kendi sahalarında oynayacakları Mersin Büyükşehir Belediyesi maçı hazırlıklarını sürdürdüklerini söyledi. Maçın zorlu geçeceğini belirten Öz, rakiplerinin de bu maça tüm güçleriyle saldıracağını bildiklerini ifade etti.

Kendi sahalarındaki ilk galibiyeti Mersin ekibi karşısında almak istediklerini aktaran Öz, "Geride kalan 5 haftada 2 deplasman galibiyeti aldık. Kendi evimizde de bir galibiyet alıp seyircimizin önünde rahatlamak istiyoruz. Play-off maçlarını zorlamak istiyorsak kendi evimizde oynadığımız maçları kaybetmememiz lazım. Bu maç da onlardan biri" dedi.

Oyunculardan Barış Güney de Mersin Büyükşehir Belediyesi maçının kendileri için kritik bir maç olduğunu belirtti.

Geçen haftaki galibiyetin vermiş olduğu form ve moralle maçta galip gelen taraf olacaklarını ifade eden Güney, "Geçen haftaya göre daha az sakatımız var. İyileşen arkadaşlar aramıza katılıyor. Biz takım olarak seyirciyle aynı anda mücadele edersek kendi evimizdeki ilk galibiyeti alacağımızı düşünüyorum" diye konuştu.

Hazırlıklarını Başantrenör Cem Akdağ yönetiminde sürdüren Olin Edirne'de, kasığındaki sakatlık nedeniyle Aykon TED Ankara Kolejliler ve Royal Halı Gaziantep maçlarında forma giyemeyen Erol Can Çinko da takımla çalışmalara başladı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!