Olin Edirne zorlu virajda

Güncelleme Tarihi:

Olin Edirne zorlu virajda
Oluşturulma Tarihi: Aralık 28, 2010 12:04

BEKO Basketbol Ligi'ne iyi başlayan Olin Edirne, kendi evinde 27 sayı farkla yendiği Erdemir galibiyetinin sevincini yaşarken, 4 haftalık zorlu bir viraja girdi.

Haberin Devamı

Beko Basketbol Ligi'nin 11'nci haftasında Erdemir'i 27 sayı farkla 88-61 yenen Olin'de galibiyetin sevinci yaşanıyor. Baş antrenörü Gökhan Taştimur, çok iyi oyun sergilediklerini ifade ederek takımın çok mutlu olduğunu söyledi.Sert savunma ve takı halinde hücum yaparak maç kazandıklarını belirten Taştimur şunları kaydetti:

"Erdemir gibi, son haftalarda son derece iyi basketbol oynayan, lig lideri Fenerbahçe Ülker'e son saniyede kaybeden bir takıma karşı çok çabuk toparlanarak ve maçı baştan sona kontrolümüz altında tutarak kazanmamız bizi son derece memnun etti. Bir kez daha gördük ki, kendi basketbol anlayışımızı sahaya yansıttığımız takdirde başarılı sonuçlar alıyoruz. Birinci ve ikinci periyotlarda baskıyı başlattığımızda son periyotta farkın açılmasını sağlıyoruz. Bunu da Erdemir maçında bir kez daha en iyi şekilde başardık. Bizim basketbol programımız sert ve takım halinde iyi savunma yapmak ve takım halinde hücum etmeye dayanıyor."

Haberin Devamı

OLİN ZORLU VİRAJDA

Erdemir maçının ardından Karşıyaka maçının hazırlıklarına başladıklarını belirten Taştimur, "Perşembe günü İzmir'de Pınar Karşıyaka ile oynayacağımız maçın hazırlıklarına başladık. Pınar Karşıyaka takımı da bizim gibi kendi prensiplerini ön planda tutan, kendi oyun düzeni olan bir takım. Bu açıdan da baktığımızda Perşembe günü iki takımın çok keyif verici bir mücadele sergileyeceğini düşünüyorum. Artık bütün konsantrasyonumuzu İzmir'de oynayacağımız Pınar Karşıyaka maçına vermiş durumdayız. Zor bir dönemin başladığının bilincindeyiz. Perşembe günü Pınar Karşıyaka, dört gün sonra evimizde Tofaş, ardından deplasmanda Galatasaray Cafe Crown ve akabinde ilk yarının son maçında Edirne'de Efes Pilsen ile karşılaşacağız. Bu süreçten azami kazançla çıkmayı hedefliyoruz" dedi.

Beko Basketbol Ligi'ndeki tek Trakya temsilcisi olan Olin Edirne, oynadığı 11 maçtan 6'sını kazarak ligde 17 puanlı Beşiktaş Cola Turka'nın ardından 7'nci sırada yer alıyor.


 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!