"Olin Edirne karşısında elimizden geleni yapacağız"

Güncelleme Tarihi:

Olin Edirne karşısında elimizden geleni yapacağız
Oluşturulma Tarihi: Aralık 06, 2013 14:07

Kavasoğlu: "Rotasyondaki eksikliğimize rağmen Olin Edirne karşısında elimizden gelen mücadeleyi göstereceğiz"

Haberin Devamı

Beko Basketbol Ligi'nde pazar günü Olin Edirne'yi konuk edecek Aliağa Petkim'in başantrenörü Aclan Kavasoğlu, "Rotasyondaki eksikliğimize rağmen Olin Edirne karşısında elimizden gelen mücadeleyi göstereceğiz" dedi.

Kavasoğlu, yaptığı açıklamada, göreve geldiğinde bu yana savunmalarını güçlendirmek için çalışmalarını sürdüklerini, oynadıkları 2 maçta da bunun sonuçlarını görmeye başladıklarını söyledi.

Takım olarak hücum güçlerinin iyi olduğunu kaydeden Kavasoğlu, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Elimizdeki malzemeyi en iyi şekilde kullanmaya çalışıyoruz. Popovic'in sakatlığının ardından kadromuza bir yabancı ve bir Türk oyuncu daha katmayı planlıyoruz. Olin Edirme maçının ardından pazartesi gününden itibaren bu konuda çalışmalarımızı yoğunlaştıracağız. Takım içinde yaşanan maddi sorunlara rağmen oyuncuların gösterdiği enerji ve istekli olması bizim için gurur verici. Oyuncuların son iki maçta gösterdikleri performans takımı iyi yola sokma istediğinin bir kanıtı. İki haftadır maçın sonunu oynamakta başarılı olamadık. Rotasyondaki eksikliğimize rağmen Olin Edirne karşısında elimizden gelen mücadeleyi göstereceğiz."

Kavasoğlu, Aliağalıların her zaman olduğu gibi bu süreçte de kendilerini desteklemeye devam ettiğini belirterek, "Pazar günü bizi yalnız bırakmayacaklarını biliyoruz" dedi.

BAKMADAN GEÇME!