'Olayı kınıyoruz, failler bulunsun'

Güncelleme Tarihi:

Olayı kınıyoruz, failler bulunsun
Oluşturulma Tarihi: Nisan 09, 2015 19:09

Fenerbahçe otobüsüne yapılan saldırıyla ilgili gözaltına alındıktan sonra serbest bırakılan 2 kişi, olayın faillerinin bulunmasını istedi. Nihat S., "Suçlu bir an önce bulunsun, biz de bu olayı yapanları kınıyoruz" dedi.

Haberin Devamı

Sevk edildikleri mahkemece "somut delillere dayalı kuvvetli suç şüphesi bulunmadığı" gerekçesiyle dün serbest bırakılan Nihat S. ve Emre A, avukatları Turan Çelik'in bürosunda basın toplantısı düzenledi.

Suçlamaları kabul etmediklerini belirten Nihat S, "Olayla ilgili aklanmamızı istiyoruz. 35 saat emniyette kaldık, aynı ifadeleri orada da verdik. İfadelerimiz hala geçerlidir. Suçlu bir an önce bulunsun, biz de bu olayı yapanları kınıyoruz" diye konuştu.

Emre A. ise olayla ilgilerinin bulunmadığını, suçlamaları kabul etmediklerini ifade ederek, "Uzun süre gözaltına tutulduk. İnsanlar bizi terörist gibi gördü. Can güvenliğimiz yok. İnsanlar hep farklı gözle bakıyor" dedi.

Emre A, olayın faillerinin bulunmasını istedi.

AVUKAT ÇELİK: SAÇMA TANELERİ O TÜFEKTEN ATILMADI
Avukat Turan Çelik de müvekkillerinin suçsuz olduğunu savundu. Olay yerinde bulunan tüfeğin iki kovanının mevcut olduğunu ifade eden Çelik, "Bu kovanların içerisinde o tüfekten atıldığına dair rapor vardır fakat ele geçirilen saçma tanelerinin o tüfekten atılıp atılmadığının tespitinin fiilen mümkün olmadığına dair rapor düzenlenmiştir" şeklinde konuştu.

Haberin Devamı

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!