Oktay Urkal'ın kemeri çalındı

Güncelleme Tarihi:

Oktay Urkalın kemeri çalındı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 07, 2000 00:00

Haberin Devamı

Bugün Fransız Mapouka ile Avrupa Şampiyonluğu ünvan maçına çıkacak Türk boksör Oktay Urkal'ın şampiyonluk kemeri arabasının bagajından çalındı. Urkal ‘‘Bu bana uğursuzluk getirecek’’ dedi.

Avrupa süper hafif siklet Boks Şampiyonu Türk asıllı Oktay Urkal'ın, altın kemeri çalındı. Bugün Fransız Gabriel Mapouka ile karşılaşacak olan Urkal, otomobilinin bagajında bulunan altın kemerin, alışverişe gittiği zaman çalındığını bildirdi.

‘‘Bu bana uğursuzluk getirecektir’’ diyen Urkal, ‘‘Kemer, otomobilin bagajındaydı. Berlin'in kent merkezindeki bir mağazaya traş losyonu almak için gittim. Otomobilin kapılarını da kilitlemedim. Geri döndüğümde kemerin çalındığın fark ettim’’dedi.

Bu arada, boks organizatöra Werner Lichtenberg, Berlinlilere çağrı yaparak, Oktay'ın kemerini bulana 5 bin mark ödül verileceğini söyledi. Alman vatandaşı olan Oktay Urkal, bugüne kadar yaptığı 26 karşılaşmının tamamını kazandı. Atlanta Olimpiyatları'nda Almanya'ya ikincilik kazandıran Urkal, rakibi Fransız Mapouka için ‘‘Avrupa listelerinde birinci sırada yer alıyor. Şu anda çenesi düştü. Ben kapatacağım’’ dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!