Okocha'yı vermeyiz

Güncelleme Tarihi:

Okochayı vermeyiz
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 21, 1998 00:00

Haberin Devamı

Ayrılmak istediğini söyleyen ve bunu dün düzenlediği basın toplantısında bir kez daha açıklayan Okocha'ya yönetimden izin çıkmadı. Basın Sözcüsü Abdullah Kiğılı, ‘‘Para için Okocha'yı satmayız. Seneye de Fener formasını giyecek’’ dedi...

Karşılıklı açıklamalar

Fenerbahçe'de yönetim ile Okocha restleşti. Dün basın toplantısı düzenleyen Augustine Okocha, Paris Saint Germain'de oynamak istediğini ve sezon açılışına katılmayacağını belirtirken, Basın Sözcüsü Abdullah Kiğılı da Nijeryalı futbolcuyu kesinlikle satmayacaklarını açıkladı.

Sorun Fener değil

Dereağzı Tesisleri'nde basına açıklamada bulunan Okocha, PSG'den teklif aldığını ancak başkanın gitmesine izin vermediğini belirterek, ‘‘Sorun F.Bahçe değil. Bu camiayı çok seviyorum. Daha önce böyle ciddi bir teklif almamıştım. Gidersem kariyerim ve ailem için gideceğim’’ dedi.

Açılışa katılmam

Okocha şöyle devam etti: ‘‘Kalırsam mutlu olmam. Verimli olacağıma da inanmıyorum. Sezon açılışına katılmayacağım. Katılırsam taraftara umut veririm. Eski Başkan Ali Şen Avrupa sözü vermişti. Kalbinle oyna demişti. Türkiye'ye bir daha dönmek istersem, F.Bahçe'ye geleceğim.’’

Kararımız değişmez

Basın Sözcüsü Abdullah Kiğılı ise Okocha'yı göndermeyeceklerini söyledi. Kiğılı, ‘Yönetim Kurulumuz yarınki toplantıda Okocha konusunu görüşecek. Ancak üç hafta önceki kararımız değişmedi. Okocha’nın gitmesini istemiyoruz. Bizim için para önemli değil, bu konuda sorunumuz yok. Para için Okocha'yı satmayız'' dedi.

Açılışa gelecek

Fenerbahçe'nin önümüzdeki sene Fenerbahçe formasını giyeceğini söyleyen Kiğılı, ‘‘Kendisini açılışa davet ettik. Eğer katılmazsa talimat neyi gerektiriyorsa onu uygulayacağız. Ayrıcalık tanınmayacak’’ dedi. Kiğılı, Murat Yakın transferinin netleşmediğini belirterek, ‘‘Ne olur, ne de olmaz diyorum’’ açıklamasında bulundu.






Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!