Okan ve Emre Çizme'ye uçtu

Güncelleme Tarihi:

Okan ve Emre Çizmeye uçtu
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 05, 2001 00:00


Eski Galatasaraylı yeni İnter'li Okan Buruk ve Emre Belözoğlu, bugün Milano'ya gitti. Gelecek sezon Hakan Şükür'le birlikte aynı takımda forma giyecek olan yıldız futbolcular, İtalya'ya hareketlerinden önce Atatürk Havalimanı'nda yaptıkları açıklamada, çok heyecanlı olduklarını ve İtalya'da başarılı olup, Türkiye'yi en iyi şekilde temsil etmeyi amaçladıklarını ifade ettiler.
Haberin Devamı

Okan, Türkiye'den ayrıldığı için az da olsa buruk olduğunu ifade ederek, "Ancak sonuçta ideallerimizi gerçekleştirmek ve Türkiye'yi en iyi şekilde temsil etmek için İtalya'ya gidiyoruz. Bunu da gerçekleştirmek için elimizden geleni yapacağız" diye konuştu.

İtalya'da eski teknik direktörleri Fatih Terim'in rakibi olacaklarını da belirten Okan, "Daha önce Fatih Terim ile birlikte mücadele ediyorduk. Şimdi ise rakip olacağız. Ancak herşeye rağmen biz O'nu, O da bizi çok seviyor" dedi.

EMRE:ZOR BİR DÖNEM BİZİ BEKLİYOR

İtalya'da çok zorlu bir dönemin kendilerini beklediğini ifade eden Emre ise bu zorlukların kendilerini korkutmadığını belirtti.

İnter'de Hakan Şükür ve Okan ile birlikte forma giyeceklerini kaydeden Emre, "Hakan ve Okan ile birlikte Galatasaray'da yakaladığımız başarıyı, İnter'de de sürdürmek istiyoruz. Kadroya girmek için mücadele edeceğiz ve bunu da başaracağımıza inanıyorum" dedi.

İki futbolcunun da 8 Temmuz Pazar günü İnter'in yeni transfer ettiği oyuncularla birlikte ön hazırlık kampına katılacakları, daha sonra da takımla birlikte antrenmanlara çıkacakları bildirildi. (aa)

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!