Okan Çevik: Tüm çabayı göstereceğiz

Güncelleme Tarihi:

Okan Çevik: Tüm çabayı göstereceğiz
Oluşturulma Tarihi: Mart 05, 2009 11:48

Galatasaray Bayan Basketbol Takımı'nın yeni antrenörü Okan Çevik, “Hedeflerimize ulaşmak için tüm çabayı göstereceğiz” dedi.

Haberin Devamı

Sarı-kırmızılı takımın başında sahaya ilk kez dün BOTAŞ Spor'u 91-56'lık skorla yendikleri lig maçında çıkan Okan Çevik, kulübün resmi internet sitesine yaptığı açıklamada, öncelikle, lisesinde okuduğu, içinde yetiştiği, basketbolu öğrendiği ve antrenörlüğe başladığı yuvaya gelmiş olmaktan çok mutlu olduğunu vurgulayarak, Galatasaray'ın teklifini tereddütsüz kabul ettiğini bildirdi.

Takımın yüksek hedeflerinin de kendisi için önemli bir etken olduğundan bahseden Çevik, sezon ortasında takım almanın kendi oyun sistemini yerleştirmesi açısından bir antrenör için kolay olmadığını belirtti.

BOTAŞ Spor maçında öncelikle savunmaya ilişkin bazı prensipleri yerleştirme hedefinde olduklarından söz eden Okan Çevik, artık hücumla ilgili de çalışmaya başlayacaklarını açıkladı.

Haberin Devamı

“Galatasaray adının olduğu her yerde iddia vardır” diyen Çevik, önlerindeki 3 kupada da hedeflere ulaşabilmek için tüm çabayı göstereceklerini vurguladı.
Okan Çevik, Galatasaray'ın belli potansiyeli olan bir takım olduğunu kaydederek, şöyle devam etti:

“Benden önce yardımcı antrenörümüz Hakan Acer de bu tarz farklar elde etmişti. Dolayısıyla Hakan Acer'in son birkaç aydır ortaya koyduğu özellikle defansif konsantrasyon vardı takımda. Ben bunun üzerine bazı kuralları ve sistemleri oturttum. Oyuncularıma isteklerimi ulaştırabildiğim için, onlar da bu istekleri yerine getirebildiği için başarılı olduk. Tüm oyuncularımı görme şansını elde ettim. Sezon içinde bunları daha yukarı taşıyacağız.”

Galatasaray taraftarına da mesaj gönderen antrenör Okan Çevik, hedeflere ulaşabilmek için destek istedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!