Ohhh... Nihayet

Güncelleme Tarihi:

Ohhh... Nihayet
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 16, 1998 00:00

Hulki İLGÜN
Haberin Devamı

Oh be, şükürler olsun. Sezona üç mağlubiyet, bir beraberlikle adım atan Kanaryalar, Gençlerbirliği karşısında canlanıp nihayet şeytanın bacağını kırdılar.

Gençlerbirliği deyip geçmeyin. Bir bela bu takım. Hele araplarından Allah korusun. Ama Kanaryalar da bu sezon belki de ilk kez özlenen topunu oynayıp, futbolun tüm varyasyonlarını sergileyerek gollerini peşpeşe Gençler'in ağlarına mıhladılar.

Sahada bir Moldovan vardı ki, maşallah kere maşallah. Allah nazarlardan korusun. Eee, Moldovan oynar da Rüştü'sü, Metin'i, Moshoeu'su, Murat'ı, Tayfun'u, Baliç'i, Uche'si durur mu. Onlar da yüreklerini sahaya yansıtınca koskoca Fenerbahçe bir anda lig vitrinine çıkıverdi.

Tembelliğe son

İşte bu kadar kardeşim. Sizlerden istenen bu. Artık al gülüm, ver gülüm yan paslar yok. Tembelliğe son. Topu ver Moldovan'a, gitmez yabana. Bir kafa, iki kafa, Gençler'i kaldır rafa. Özellikle Metin Diyadin'in bir üçüncü golü vardı ki, güzelin güzeliydi.

İşte orta saha böyle olur kardeşim. Fener bu topu her hafta böylesine istekle oynasın, 11 Kanarya böylesine şakırdasın, ondan sonra bu takımı müsadenizle kimseler tutmasın.






Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!