Oğuz'dan inciler

Güncelleme Tarihi:

Oğuzdan inciler
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 17, 2000 00:00

Haberin Devamı

F.Bahçe’nin genç antrenörü HÜRRİYET'e konuştu

Duygularım ve gerçekler

F.Bahçe'de, Teknik Direktör Mustafa Denizli'nin yardımcılığı görevini üstlenen ve yeni bir meslek yaşamına başlayan Oğuz Çetin, ilginç açıklamalar yaptı. Söze ‘‘F.Bahçe camiasından uzaklaştırılmak üzücüydü. Ancak, profesyonelce davrandım, duygularımı bir kenara itip görevimi yaptım’’ diye başlayan Çetin, çarpıcı başlıklarla devam etti...

Rıdvan’dan farklıyım

Rıdvan Dilmen'in aksine ben antrenör olarak göreve başladım. Hedefim, bu meslekte işimi ciddiye almak, düzen ve disiplin içinde çalışmaktır. Futbolda olduğu gibi antrenörlük yaşamımda da başarılı olacağım. İddialı konuşmuyorum, ancak bu işi çok ciddiye alıyorum. Denizli'nin ekibinde olmak, benim geleceğimle ilgili sağlam temeller oluşturuyor.

Kolay olmadı

Türk futbol tarihinde benim kadar uzun futbol oynayan pek az kişi var. İmparator lakabını taşımak kolay değil. Yıllardır bunun altında ezilmemek için çaba harcadım. Futbol yaşamımı daha da uzatabilirdim, ama zamanın geldiğini düşündüm, dilerim aynı çizgiyi yeni hayatımda da yakalarım.

Ders çıkartabiliriz

Beni Hagi ile kıyaslamalarını istemiyorum. Hagi, dünyadaki en önemli futbolcuların başında geliyor. Dünya çapında bir isim. G.Saray için çok yararlı. Onun gibi oyuncuları Türk futboluna kazandırmamız gerekiyor. G.Saray büyük başarılara imza attı. Biz de bundan bazı dersler çıkartabiliriz.

Uzun yolu kısaltacağım

Geleceği şimdiden konuşmak yanlış olabilir. Ancak, bu meslekte kariyer sahibi olmayı planladım. İyi bir Almancam var. Biraz İngilizce de biliyorum. Mesleğimde bu lisanların yararını göreceğim. Şu anda iddialı konuşamam. Daha çok yolum var. Daha önce söylediğim gibi ciddi ve disiplinli çalışarak bu uzun yolu kısaltacağım.

Fenerbahçe fanatiği

İki çocuğum var. 7.5 yaşındaki Bartu bir F.Bahçe fanatiği. Beni, her zaman örnek aldığını açıkca söylüyor. Benim gibi bir futbolcu olmak istiyor. Ben ise, onun iyi bir eğitim görmesini istiyorum. Ve bunu gerçekleştirmek için çalışacağım. Bana futbolculuk yaşamımda yardımcı olan herkese teşekkür ediyorum.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!