Ödüller sahibini buldu

Güncelleme Tarihi:

Ödüller sahibini buldu
Oluşturulma Tarihi: Şubat 17, 2011 15:56

Yat yarışlarında DenizBank'ın sponsorluğunda, Türkiye Açıkdeniz Yarış Kulübü (TAYK) tarafından 2010 yılında düzenlenen DenizBank-TAYK Trofesi yarışlarının ödül töreni yapıldı.

Fenerbahçe Faruk Ilgaz Tesisleri'nde düzenlenen törende, 28 Mart 2010 Cumartesi günü Fahir Çelikbaş Kupası-I ile başlayan ve 18 Aralık 2010 Cumartesi günü Kış Kupası-III ile tamamlanan yarışların galipleri ödüllerini aldı.
Yarışlarda IRC-I sınıfında “UNO” ile Hasip Gencer, IRC-II'de “CİCİKO” ile Nikola Çerkezo, IRC-III'te “GÜNEŞ SİGORTA PETEK” ile Cevat Satır ve Deniz Yılmaz, IRC-IV sınıfında “i-marine PAMUK” ile Ejder Varol ve IRC-V sınıfında da “TANTANA” ile Güven Koca galip gelmişti.

Ödül töreninde bir konuşma yapan TAYK Komodoru Serdar Kısadere, Türkiye Açıkdeniz Yarış Kulübü'nün bu yıl 40. yaşını kutladığını belirterek, “TAYK tam 40 yıldır Türkiye'de yatçılık ve yelken sporunun açık denizlere açılması için faaliyet gösteriyor ve bu alanda öncülük işlevini yerine getiriyor. Son 3 yıldır bu onurlu misyonumuzu DenizBank ile işbirliği içinde gerçekleştiriyoruz. Türkiye'nin en prestijli yat trofesi olan DenizBank-TAYK Trofesi'ni kazanan tekne ve ekiplerini gösterdikleri özveri ve sergiledikleri sportif mücadele nedeniyle kutluyorum” dedi.

DenizBank-TAYK Trofesi kapsamında düzenlenen yarışlara 2010 yılında 107 IRC sınıfı ve 13 destek sınıfı olmak üzere toplam 120 yat ve 1190 sporcu katıldı. DenizBank Marmara Kupası, Deniz Kuvvetleri Kupası, Çakabey-929 Yarışı, Moda Deniz Kulübü Kupası ve Deniz Ticaret Odası Kupası olmak üzere 5 offshore ve 14 inshore yarış olmak üzere toplam 19 yarış düzenlendi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!