O tam bir savaşçı

Güncelleme Tarihi:

O tam bir savaşçı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 07, 2010 13:42

Medical Park Antalyaspor - Bursaspor karşılaşmasının 52. dakikasında attığı gol esnasında Antalyasporlu Erkan Sekman ile çarpışarak yere yığılan ve baygınlık yaşayan tecrübeli futbolcu Ali Tandoğan'ın şuur kaybının ardından kulüp doktorlarına, "Ayğaa kalkacağım. Çıkıp oynamak istiyorum" dediği öğrenildi.

Haberin Devamı

OLAY ANINDAN FOTOĞRAFLAR - Foto galeri 

İŞTE TANDOĞAN'IN SON DURUMU -WEB TV

Spor Toto Süper Ligi'nin 11'inci haftasında oynanan Medical Park Antalyaspor - Bursaspor karşılaşmasının 52'nci dakikasında attığı gol esnasında Antalyasporlu Erkan Sekman ile çarpışarak yere yığılan ve baygınlık yaşayan tecrübeli futbolcu Ali Tandoğan'ın temporal kemiğinde çökme kırığı oldu ve sol şakağında 2.5 santim göçük tespit edildi. Antalya Medical Park hastanesine acilen kaldırılan ve 1 gün müşaade altında tutulan, 1 buçuk saat arayla MR'ı çekilen deneyimli futbolcuda oluşan kırığın beyin dokusuna ulaşmadığı belirtildi. Karşılaşmada futbolcu arkadaşlarının korku dolu anlar yaşadığı olayın ardından, Ali Tandoğan'ın hastaneye kaldırılırken doktorlara, kendisinin iyi olduğunu ve maça tekrar dönmek istediğini söylediği öğrenildi.

"ÖNCE SAĞLIK"

Haberin Devamı

Bursaspor Kulübü Dış İlişkilerden Sorumlu Yöneticisi İrfan Koç, Ali Tandoğan'ın sakatlandığında çok korktuklarını, maçların telafi edilebileceğini ancak sağlığın her zaman ön planda olduğunu vurguladı. İrfan Koç, "Tabii çok tatsız bir durum oldu. Önce sağlık. Maçlar telafileri olur ama sağlık problemleri olunca üzülüyoruz. Hocamız da çok üzüldü. Çok kötü oldu. Ameliyat öngörülüyor. Oynamasa da olur önce sağlık. Ali herşeyin en iyisini hakediyor. Doktorumuza ilk müdahaleden sonra,"Ben ayağa kalkacağım. Oynamak istiyorum" demiş. O halde bile inanılmaz özveri göstermiş. Kendisinin biran önce sağlığına kavuşmasını istiyoruz" dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!