O kupayı getirin

Güncelleme Tarihi:

O kupayı getirin
Oluşturulma Tarihi: Mart 14, 2008 00:00

Kızılyıldız maçı öncesi basketbolcuların tüm alacaklarını cebinden ödeyen Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören, 80-80 biten maçı tribünden izledi. Demirören, maçtan sonra soyunma odasında oyuncularından ULEB Cup için söz aldı.

BEŞİKTAŞ, futboldan sonra basketbolda da başarıdan başarıya koşarken bu durum en çok kulüp başkanı Yıldırım Demirören’i mutlu ediyor. Beşiktaş Cola Turka Erkek Basketbol Takımı’nı Sırbistan’da Kızılyıldız’la oynadığı ULEB Cup 3. tur ilk maçında yalnız bırakmayan Demirören, basketbolcuların tüm alacaklarını cebinden ödeyerek moral dopingi yaptı.

80-80 eşitlikle sona eren ve tur için büyük avantaj elde edilen Belgrad’daki maçtan sonra soyunma odasında oyuncuları tek tek kutlayan Demirören, "O kupayı istiyorum" dedi. Maçtan önce tüm alacakları ödenen basketbolcular da başkanlarına ULEB Cup’ı kazanacaklarının sözünü verdiler. Beşiktaş Kulübü Basketbol Şube Sorumlusu Şeref Yalçın, erkek basketbol takımlarının Kızılyıldız ile 80-80 berabere kalarak tur için büyük bir
/images/100/0x0/55ea1bf4f018fbb8f86bcadb
avantaj yakaladığını ifade etti ve "İstanbul’da kendi salonumuzda yapacağımız karşılaşmada nefesler yine kesilecek.

Türkiye’nin gururuyuz

Beşiktaş Basketbol Takımı’nın böylesine inançlı ve hırslı oynamasının perde arkasında başkanımız Yıldırım Demirören’in maddi ve manevi desteği yatmaktadır. Antrenörümüz Engin Ataman’ın büyük uğraş ve çabaları sonucunda iddialı bir ekip oluşturduk. Hem Türkiye, hem de Avrupa’da şampiyonluk hedefleyen takımımız Türk basketbolseverlerin gururu olacaktır" dedi.

Başkan Yıldırım Demirören ise futbol takımında yaşanan keyfin basketbol takımında da oluştuğunu kaydederek şunları söyledi: Onlarla beraber olmak ve maçtanda istediğimiz sonuçla ayrılmak beni çok mutlu etti."

Biletler satışta

Öte yandan Beşiktaş Cola Turka’nın Kızılyıldız’la yapacağı rövanş maçının biletleri satışa çıkarıldı. 18 Mart Salı günü Akatlar’da oynanacak ve Biletix tarafından satışa sunulan mücadelenin biletlerinın fiyatları 25 ila 50 YTL arasında değişiyor.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!