O gün Türkiye’de olmak istemem

Güncelleme Tarihi:

O gün Türkiye’de olmak istemem
Oluşturulma Tarihi: Kasım 30, 2011 00:00

“İddianame açıklandığı zaman Türk futbolunun oraya doğru odaklanacağını düşünüyorum. Açıklama zamanı mümkün olursa Türkiye’de olmamayı düşünüyorum.”

Haberin Devamı

GALATASARAY Kulübü Başkan Yardımcısı Adnan Öztürk, ilginç bir açıklamaya imza attı ve “Şike iddianamesi açıklandığında Türkiye’de olmak istemiyorum” dedi. Sarı kırmızılı kulübün yöneticisi, bir TV kanalına verdiği röportajda, Aziz Yıldırım’ın tahliye olmasının Galatasaray üzerinde bir endişe yaratmayacağını belirterek, “Süper Lig’de 18 takımız. 17 rakibimiz de bizim için aynı değerde. İddianame açıklandığı zaman Türk futbolunun oraya doğru odaklanacağını düşünüyorum. Açıklama zamanı mümkün olursa Türkiye’de olmamayı düşünüyorum” dedi.

1.3 milyon dolarlık zarar

Ligde mücadele eden takımların genel sorunlarından da bahseden Öztürk, Süper Lig’in borçlu bir sektör olduğunu belirterek, “Kulüplerin borcuna baktığımızda 1 milyar 300 bin dolara yakın bir rakam ortaya çıkıyor. Biz de borçlu bir yönetim devraldık. Futbola yatırılan paralarla elde ettiğimiz başarıları yan yana koyduğumuz zaman felaket ortada. Ben bunu geçen günlerde de itiraf ettim” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!