O eşyaları kim çaldı?

Güncelleme Tarihi:

O eşyaları kim çaldı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 26, 2012 15:58

İngiltere Premier lig ekiplerinden son Şampiyonlar Ligi şampiyonu Chelsea hırsızlık şokuyla çalkalanıyor.

Haberin Devamı

Antrenman sırasında Chelsea'li oyunculara ait 6 cüzdan, 9 cep telefonu ve bir kaç adet kol saatinin çalınması oyuncular arasında büyük bir gerginliğe yol açarken, 1,5 saat süren antrenman boyunca eşyaların kimin tarafından çalındığı bilinmezliğini koruyor.

Durumun ciddiyeti nedeniyle polise başvuran kulüp yetkilileri oyuncuların daha önce yanlarında taşıdıkları nakit paralarda eksilme yaşadığından da şikâyetçi olduklarını açıkladı.

Tesisin güvenlik kameralarını incelemeye yetkililer,şu ana kadar bir kanıta ulaşamazken, kulübü iyi bilen birinin bu işi yaptığı yönündeki iddiaların giderek kuvvetlendiği belirtildi.

Tesislerdeki olaylar dizisi bitmiyor;

Ashley Cole adam vurdu (Şubat 2011)

Chelsea'nin tesislerinde geçtiğimiz yıldan süregelen olaylar zinciri ilk olarak Ashley Cole ile başladı.

Haberin Devamı

Deneyimli oyuncu takımın soyunma odasında 22 kalibrelik bir havalı tüfek getirerek bilmeden yanlışlıkla tetiğe bastı ve 1,5 metre yakınındaki stajyer Tom Cowan (21)  yaralanmasına sebebiyet verdi. Yönetim tesislere silah getiren Cole’a para cezası vermekle yetindi.

Rambo bıçağı çıktı (Aralık 2011)

Geçtiğimiz yıl Aralık ayında Cobham'daki antrenman tesislerinde as futbolcularla antrenman yapan 18 yaşının altındaki oyuncuların soyunma odasında, 17 cm boyunda bir bıçak bulundu. Olaya tanıklık edenlerden birisi bıçak için: "Tıpkı Rambo'nun bıçağına benziyordu" şeklinde konuştu. Bu olayın faili bulunamadı ve konu kapatıldı.

Sis bombası atıldı (Mart 2012)

Andre Villas-Boas’ın görevine son verilmesinin ardından Cobham’daki tesisler bu kez sis bombasıyla sarsıldı. Rezerv takımda forma giyen 19 yaşındaki Billy Clifford ve 21 yaşındaki Jacob Mellis, Chelsea Futbol Akademisinde yer alan soyunma odasına sis bombası atınca ortalık adeta savaş alanına döndü. Bu tatsız şakayla birlikte başlayan kargaşa, futbolcular, antrenörler ve akademi çalışanlarının binadan elleri yüzlerinde kaçışmasıyla son buldu.

Şampiyonlar Ligi kupası zarar gördü (Haziran 2012)

Allianz Arena’da oynanan Şampiyonlar Ligi finalinde penaltı atışları sonrasında Bayern Münih’i yenen Chelsea, 2012 yılında bu dev kupanın sahibi oldu. Uzun süren kupa hasretine son vermeyi başaran Maviler bu kez kulüp çalışanlarının izinsiz olarak kupayla fotoğraf çektirmeleriyle bir başka üzücü olayın adresi oldu. Hasar gören ve kulplarından birisi kırılan Şampiyonlar Ligi kupası, tamir edilmesi için Londra'da bir gümüşçüye gönderildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!