Nyon'da yüz yüze

Güncelleme Tarihi:

Nyonda yüz yüze
Oluşturulma Tarihi: Haziran 18, 2013 01:33

UEFA Disiplin Kurulu’na sevk edilen iki kulübümüz ve yöneticiler, savunmalarını yüz yüze gerçekleştirecek. Fenerbahçe, bir dönem TFF ile de çalışan Alman avukat Dirk Reiner Martens’e yetki verdi.

Haberin Devamı

GÖZLER, UEFA Disiplin Kurulu’na sevk edilen Fenerbahçe ve Beşiktaş’ın yapacakları savunmaya çevrildi...
İki kulüp de savunmalar için hazırlıklarını sürdürürken, temaslarını da hızlandırdı. Şu anki tabloya göre savunmalar yüz yüze yapılacak...
Fenerbahçe’de başta Başkan Aziz Yıldırım olmak üzere ceza alması istenen yöneticiler Şekip Mosturoğlu, İlhan Ekşioğlu ve Tamer Yelkovan, 22 Haziran Cumartesi günü İsviçre’nin Nyon kentine giderek savunmalarını kendileri yapacak. Yani, UEFA Disiplin Kurulu’na sevk edilen bu dörtlü yüz yüze konuşacak.
Sarı lacivertli kulüpte UEFA Disiplin Kurulu’na gönderilen bir diğer isim Cemil Turan ise Nyon’a gitmeyecek. Turan’ın savunmasını kulüp avukatları üstlenecek.

YILDIRIM’IN SAVUNMASI KİTAP OLDU

FENERBAHÇE’de tarihi savunmalar için günlerdin sıkı bir şekilde hazırlık yapılıyor. En ince ayrıntı düşünülüyor ve her detay inceleniyor.
Başkan Aziz Yıldırım bir kitap haline getirdiği savunmasını Nyon’a gönderirken, diğer isimlerin de savunma dosyası UEFA Disiplin Kurulu’na sunuldu. Sarı lacivertli kulübün savunması ise en kritik olan kısım. Fenerbahçe bu konuda Alman avukat Dirk Reiner Martens’e yetki verdi. Aynı zamanda FIBA’nın Başhukuk Müşaviri de olan Alman avukat daha önce Türkiye-İsviçre karşılaşmasında yaşanan olaylar nedeniyle Türkiye Futbol Federasyonu’nu da  savunmuştu.

Haberin Devamı

ORMAN VE ADALI’DAN ORTAK SAVUNMA

BEŞİKTAŞ cephesinde ise farklı bir durum var. Siyah beyazlı kulübü Fikret Orman ve UEFA Disiplin Kurulu’na sevk edilen Serdal Adalı ortak şekilde savunacak. Adalı ayrıca kendi savunmasını da kendisi yapacak.
Siyah beyazlı kulüp adına cezası tartışılacak bir diğer isim olan Teknik Direktör Tayfur Havutçu ise savunmasını avukat Nail Gönenli tarafından yaptıracak. Beşiktaş’ın savunması ise 21 Haziran Cuma günü gerçekleştirilecek.
İki kulüp savunmaları için tüm hazırlıklarını en geç perşembe gününe kadar tamamlayacak. Fenerbahçe Kulübü ertelemeli bir cezaya razı değil. Sarı lacivertliler, kendilerinin hiç ceza almaması gerektiğini belirterek, savunma dosyasını buna göre kurgulayacak.

Haberin Devamı

TOPLANTI 25 HAZİRAN’A ERTELENDİ

TÜRKİYE Futbol Federasyonu’nun gerçekleştireceği genel kurul nedeniyle Fenerbahçe Kulübü Yönetim Kurulu toplantısı 25 Haziran Salı gününe ertelendi.

GÖZLER HAFTA SONUNDA

FENERBAHÇE ve Beşiktaş, cuma ve cumartesi günleri UEFA Disiplin Kurulu’na savunma verecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!