Nuri Şahin en iyi 11'de

Güncelleme Tarihi:

Nuri Şahin en iyi 11de
Oluşturulma Tarihi: Aralık 22, 2010 00:00

Almanya 1. Futbol Ligi'nin ilk yarısının en iyi 11'i arasında Dortmund forması giyen Nuri Şahin de yer aldı.

Haberin Devamı

NURİ: ŞU ANDA TRANSFERİ DÜŞÜNMÜYORUM

Alman spor dergisi Kicker'in yaptığı değerlendirmede her hafta verilen notlar toplanarak ilk yarının en iyi 11'i belirlendi.

Açık ara farkla en yakın rakibinden 10 puan önde bulunan, Borussia Dortmund'un da attırdığı ve attığı gollerle zirveye yükselmesinde önemli bir rol oynayan Nuri Şahin, "En iyi 11'e seçilmem gurur verici. Bu sezon şampiyon olursam daha çok sevineceğim" dedi.

Nuri Şahin'den başka lider Dortmund'tan 4 futbolcu daha ilk 11'e girmeyi başardı. Geçen yılın lig ve kupa şampiyonu Bayern Münih'ten ise sadece iki futbolcu kadroya girebildi. Ligin gol krallığı listesinde 14 golle ilk sırada yer alan Frankfurt'un Yunan Milli golcüsü Gekas ise listeye giremedi.

EN İYİLER

İlk yarının en iyi 11'i: Neuer(Schalke),Fuchs(Mainz)-Hummels(Dortmund)-Tymoshchuk(Bayern Münih), Piszczek(Dortmund), -Nuri Şahin (Dortmund)-Bender(Dortmund)-Kagawa(Dortmund),-Gomez (Bayern Münih)-Cisse(Freiburg)-Lakic(Kaiserslautern)

Haberin Devamı

YILIN KAZANANLARINDA TOLGA

Bundesliga takımlarında yılın kazancı listesinde Wolfsburg'lu Tolga Ciğerci yer aldı. Wolfsburg'un çok ünlü yıldızlarla kurulu kadrosunda gösterdiği performansla son dört maçta ilk 11'de oynayan Tolga Ciğerci beğeni topladı. Alt yapıdan yetişen Tolga Ciğerci başarılı futbolunun karşılığını alarak, takımıyla 2015 yılına kadar profesyonel sözleşme yaptı.

YILIN KAYBEDENLERİ ÜMİT KORKMAZ VE DENİZ NAKİ

Takımların kazançlarının yanında ilk yarıda kaybedenler listesi de yapıldı. Bu listede Ümit Korkmaz Frankfurt'un, Deniz Naki ise St. Pauli'nin kaybedeni oldu. İlk dört maçta sonradan oyuna girip iki kez forma sanşı bulan 25 yaşındaki Ümit Korkmaz, son haftalarda teknik direktör Michael Skibbe tarafından trübünde oturtuldu. St. Pauli'nin 1. lige çıkmasında önemli bir rol oynayan genç yetenek Deniz Naki'de bu yıl çeşitli nedenlerle düşüş yaşadı. Kicker Dergisi, "Futbolundaki düşüş yanında disiplinsiz hareketleriyle gündeme gelmesi nedeniyle kadroya alınmadı" yorumunu yaptı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!