Nou Camp'da gol yağmuru

Güncelleme Tarihi:

Nou Campda gol yağmuru
Oluşturulma Tarihi: Mart 08, 2011 23:20

Avrupa Şampiyonlar Ligi 2. tur rövanşında Roma'yı 3-0 mağlup eden Shakhtar Donetsk ile Arsenal'i 3-1 mağlup eden Barcelona çeyrek final vizesini alan ilk takımlar oldu.

Haberin Devamı

KARE KARE BÜYÜK MÜCADELE / FOTOGALERİ

Barcelona'nın Camp Nou Stadı'nda oynanan maçta İspanyol temsilcisi Barcelona, İngiliz ekibi Arsenal'i 3-1 mağlup etti. Ev sahibi takıma galibiyeti getiren golleri 45+3'te ve 71. dakikalarda (penaltıdan) Messi, 69'da Xavi atarken, Arsenal'in tek golünü ise 53. dakikada Busquets (kendi kalesine) kaydetti. Bu arada Arsenal'in yıldız oyuncusu Van Persie 56. dakikada ikinci sarı kartı görerek kırmızı kartla oyun dışı kaldı. İlk maçta rakibine 2-1 mağlup olan Barcelona, bu sonuçla çeyrek finale yükseldi.

Gecenin diğer maçında ise Mircea Lucescu'nun teknik direktörlüğünü yaptığı Ukrayna'nın Shakhtar Donetsk takımı, sahası Donbass Arena'da İtalya'nın Roma takımını 3-0 mağlup etti. Shakhtar Donetsk'in gollerini 18. dakikada Tomas Hübschman, 59'da Willian Silva, 87'de Eduardo kaydetti. Bu arada 41. dakikada Romalı oyuncu Philippe Mexes, ikinci sarı kartı görerek kırmızı kartla oyun dışı kaldı. İlk maçta rakibini 3-2 yenen Shakhtar Donetsk, bu sonuçla çeyrek finale yükselen diğer takım oldu.

Haberin Devamı

Çeyrek final kuraları 18 Mart'ta İsviçre'nin Nyon kentinde çekilecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!