Nobre resmen Beşiktaş'ta

Güncelleme Tarihi:

Nobre resmen Beşiktaşta
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 18, 2006 16:32

Beşiktaş, anlaşmaya vardığı Brezilyalı oyuncu Nobre ile 3 yıllık sözleşme imzaladı. Siyah beyazlılar, Nobre'ye 1.1 milyon, kulübüne de 3 milyon dolar ödeyecek.

Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret AŞ'den yapılan açıklamada, Central Espanyol'un futbolcusu Marcio Nobre ıle 3 yıllık sozleşme imzalandığı bildirildi.

Yapılan açıklamada, yapılan sözleşme gereği Nobre'nin kulübüne bonservis bedeli olarak 3 milyon Dolar verileceği, Brezilyalı oyuncunun ise yıllık 1 milyon 100 bin Dolar alacağı kaydedildi.

Türkiye'deki futbol hayatına Fenerbahçe'de başlayan Nobre, sarı-lacivertli kulüpte 2.5 sezon boyunca kiralık olarak oynamıştı.

Haberin Devamı

NOBRE: ŞAMPİYONLUK İÇİN GELDİM
 
Beşiktaş'ın Fenerbahçe'den transfer ettiği Brezilyalı oyuncu Marcio Nobre, büyük bir takıma şampiyonluk için geldiğini söyledi.

Siyah-beyazlı takımla 3 yıllık sözleşme imzalayan Nobre, ilk açıklamasını yeni kulübünün resmi internet sitesine yaptı.  

Nobre açıklamasında, büyük bir takıma şampiyonluk yaşamak için geldiğini belirterek, “Umarım oynayacağım güzel futbol ve atacağım gollerle beklentilere en iyi cevabı verip, Beşiktaş'a faydalı olacağım. Türkiye'de bulunduğum süre içerisinde Beşiktaş'a karşı çok forma giydim ve her açıdan bu büyük kulübü çok iyi tanıyorum” dedi.

Özellikle vatandaşları Kleberson ve Bobo ile birlikte oynayacak olmasının kendisine büyük avantaj sağlayacağını kaydeden Brezilyalı oyuncu, “Artık bu dakikadan sonra Kleberson ve Bobo ile birlikte Beşiktaş'ın başarısı için hep birlikte mücadele edeceğiz. Önümüzdeki sezon Turkcell Süper Ligi'nde, UEFA Kupası'nda ve Türkiye Kupası'nda çok büyük hedefleri olan bir kulübe geldiğimin farkındayım. Yeni takım arkadaşlarımla çok iyi bir grup olup bu hedeflerimize ulaşacağımıza ve taraftarlarımıza büyük sevinç yaşatacağımıza inanıyorum” diye konuştu.

Haberin Devamı

Nobre, Beşiktaş'ı tercih etmesindeki en büyük nedenin, şampiyonluk iddiası olduğunu belirterek, “Hedefim Türk futbolseverlerinin bildiği Nobre'nin bugüne kadar gösterdiği performansının daha üzerine çıkıp, Beşiktaş'ın başarısı için katkıda bulunmaktır” diyerek sözlerini bitirdi.

Öte yandan bu sabah Acıbadem Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirilen ve daha sonra 3 yıllık sözleşme yapılan Nobre, daha sonra BJK Nevzat Demir Tesisleri'ne giderek siyah-beyazlı formayla objektiflere poz verdi.

Bu arada, Nobre'nin bu akşam İstanbul'dan ayrılarak ülkesine gödenceği bildirildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!