Nobre gündemden düşmüyor

Güncelleme Tarihi:

Nobre gündemden düşmüyor
Oluşturulma Tarihi: Aralık 11, 2012 15:42

Ara transfer döneminde kadrosunu alternatif bir forvet oyuncusuyla güçlendirmek isteyen Fenerbahçe'de Sivassporlu Eneramo'nun yanısıra sarı lacivertlilerin eski golcüsü Marcio Nobre de gündemdeki ağırlığını koruyor.

Tecrübeli golcü, Radyospor'dan Özgür Sancar'a yaptığı açıklamada, "Transferim tamamen kulübümün onayını bağlı. Evet bazı gelişmeler var. Ama bunların bir transfere dönüşmesi için kulübüm Mersin İdman Yurdu'nun onayı var. Ben Mersin'de mutluyum. Fakat şampiyon olma ihtimali daha yüksek olan bir ekipti yer almayı arzuluyorum. Kulübüm anlaşırsa benim için problem yok" dedi.
 
BUTCHER'LE TEMASTALAR

Fenerbahçe'nin Brezilyalı oyuncunun menajeri Christian Butcher'la temasa geçtiği ve futbolcunun son durumu şartları hakkında bilgi aldığı öğrenildi.
 
GREMIO DA İSTİYOR

Bu arada Nobre, ülkesinin takımlarından Gremio'nun de gündemine geldi. Golcü oyuncu, "Gremio beni transfer etmek istiyor; fakat ben MİY'nun sözleşmeli oyuncusuyum. Kulübüme, sözleşmeme saygı duyuyorum. Önce Mersinli yöneticilerimle konuşmam gerekir" ifadelerini kullandı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!