Nico Rosberg'in özel kaskına onay çıkmadı

Güncelleme Tarihi:

Nico Rosbergin özel kaskına onay çıkmadı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 17, 2014 10:28

Dünya Kupası’nda mutlu sona ulaşan Almanya’nın muhteşem başarısı ülkedeki diğer sporcularda da büyük sevinç yarattı.

Haberin Devamı

Bu isimlerden biri olan Formula 1 pilotu Nico Rosberg’in, Dünya Kupası şampiyonluğu için hazırlattığı özel kask büyük sorun yarattı. FIFA, bu hafta sonu Almanya’nın Hockenheim şehrinde düzenlenecek yarışa 4 yıldız ve Dünya Kupası tasarımından oluşan kaskla çıkacağını duyuran Nico Rosberg’e karşı çıktı.

Tasarımı, Twitter’dan takipçileriyle de paylaşan Rosberg’e yasak koymak isteyen FIFA, resmi işaretlerinin izinsiz kullanıldığını öne sürdü. FIFA, pazarlama programının bütünlüğünü zayıflatan bu harekete kesinlikle izin vermeyeceklerini açıklarken, özellikle Dünya Kupası resmine karşı büyük bir hassasiyet gösterdiğini de ortaya koydu.

Sözleşmesini uzattı

Sezonun ilk dokuz yarışı sonrasında halihazırda şampiyonanın lideri konumunda bulunan Nico Rosberg, Mercedes'le kontratını uzattı

Haberin Devamı

Mercedes takım patronu Toto Wolff konuyla ilgili olarak, "Nico, gümüş oklar projesinin ilk günden bu yana bir parçasıydı ve gelişimimizde büyük bir pay sahibi oldu. 2014'teki performansıyla Nico, hepimizin bildiği onun dünyanın en iyi Formula 1 pilotlarından birisi olduğu gerçeğini tüm dünyaya gösterdi. Yeni sözleşme hepimize gelecek için devamlılık kazandıracak. Bunu Hockenheim öncesinde açıklıyor olmaktan dolayı çok mutluyum” diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!