Niang için Bursaspor seferberliği

Güncelleme Tarihi:

Niang için Bursaspor seferberliği
Oluşturulma Tarihi: Ekim 26, 2010 13:46

Spor Toto Süper Lig'de 29 Ekim Cuma günü deplasmanda Bursaspor ile karşılaşacak Fenerbahçe hazırlıklarını sürdürüyor.

Haberin Devamı

Teknik direktör Aykut Kocaman yönetiminde Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenmanda sarı-lacivertliler isabetli pas ve dayanıklılık çalışmalarının ardından yarı sahada çift kale maç yaptı. Kocaman, pas ve dayanıklılık çalışmasının ardından futbolcularını etrafında toplayarak kısa bir konuşma yaparken, antrenman çift kale maçla devam etti. Sarı kart cezalısı Lugano'nun, Bursaspor maçında forma giyemeyecek olması nedeniyle savunmada Yobo'nun yanında Bilica'nın görev aldığı görüldü.

SAKATLARIN TEDAVİSİ SÜRÜYOR

Antrenmana İspanya'da tedavisi süren Güiza ile Almanya'da geçirdiği ameliyatın ardından tedavisini burada sürdüren Özer katılmazken, tedavisine devam edilen Selçuk takımdan ayrı yürüyüş yaptı. Derbi maçta sol kasığında yırtık oluşan ve bu nedenle Bursaspor mücadelesinde forma giyemeyecek olan Issiar Dia'ya tesislerde iğne tedavisi yapılırken, Senegalli futbolcunun salonda ve havuzda çalışmalar yaptığı bildirildi. Forma giydiği A2 maçında sakatlanan kaleci Ertuğrul da antrenmanda yer almazken, bu futbolcunun da tedavi olduğu kaydedildi.

Haberin Devamı

NİANG YETİŞTİRİLMEYE ÇALIŞILIYOR

Galatasaray maçında sol kaburga bölgesinde darbeye bağlı ezilme olan Niang da yoğun tedaviyle Bursaspor mücadelesine yetiştirilmeye çalışılıyor.

Şiddetli ağrıları olduğu kaydedilen Niang'ın bugün kontrol amaçlı olarak tomografisinin çekileceği belirtildi. Dünkü antrenmanda sağ ayak bileği burkulan İlhan antrenmana katılmazken, sarı-lacivertli futbolcunun MR'ının çekileceği bildirildi. Fenerbahçe, Bursaspor mücadelesinin hazırlıklarını yarın sabah yapacağı antrenmanla sürdürecek. Bu arada, sarı-lacivertli ekibin antrenmanını eski futbolcusu Elvir Baliç saha içinden uzun bir süre izledi. Baliç'in teknik adamlıkta Pro lisans alabilmek için yaptığı çalışmalar çerçevesinde bir süre antrenmanları takip edeceği öğrenildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!