Niang 10 dakikayla menemen yiyemez

Güncelleme Tarihi:

Niang 10 dakikayla menemen yiyemez
Oluşturulma Tarihi: Şubat 12, 2013 01:03

Samet Aybaba, Elazığ’da 10 dakikalık futboluyla beğeni toplayan Niang’ın henüz eksikleri bulunduğu belirterek, “Elbette kaliteli bir futbolcu ama mutlaka devamlılığı sağlamalı” dedi.

Haberin Devamı

BEŞİKTAŞ’IN hocası Samet Aybaba, SB. Elazığspor maçında 82. dakikasında oyuna giren ve beğeni toplayan Mamadou Niang’ın menemeni daha haketmediğini söyledi!..

Nevzat Demir Tesisleri’nde gazetecilerin “Niang maçtan sonra menemen yedi mi” sorusuna yanıt veren Aybaba, “10 dakikada menemen hak edilmez” diyerek esprili bir yanıt verdi. Niang’ın henüz eksikleri olduğunu vurgulayan Aybaba, “Elbette ki kaliteli bir futbolcu ve yoruma gerek yok. Devamlılık sağlamalı. Eski takım arkadaşı Raul’ün profesyonelliğini örnek gösteriyor” dedi.

Aybaba sakatlıklar içinse “Zorlamalar da etkili oluyor. Son maçta Fernandes 11 km koşmuş” dedi.

SARACOĞLU’NDA SAYGILI OLMALIYIZ

İNÖNÜ Stadı’nın yıkılması halinde maçların oynanma ihtimali bulunan Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu hakkında şu yorumu yaptı: “Bu durum gerçekleşirse taraftarımıza da büyük iş düşüyor. Sonuçta biz oraya misafir olarak gideceğiz. Ev sahibine saygılı olmalıyız ve misafirliğin gereklerini yerine getirmeliyiz.”
Fenerbahçe’de iki maçta iki gol atarak dikkatleri üzerine çeken Pierre Webo’yu kendilerinin de istediğini söyleyen teknik direktör Samet Aybaba, “Webo’yu almak için bin kere görüşme yaptık. Tabii ki oynayan oyuncuyu almak zor. Bizim düşüncemizde büyük paralarla oyuncu almak yok” dedi.

Haberin Devamı

HATAMLA SEV BENİ!

Sanica Boru Elazığspor maçının ilk yarısındaki kadro tercihine dair de Aybaba, “Hatasız kul olmaz. Oyuncu tercihleriyle ilgili yapılan her yorum hatadır. Çünkü kimsenin yorumu bir diğerine benzemez. Herkes başka düşünür” dedi.

Almanya’da İsmail Köybaşı’na ziyaret

SAMET Aybaba, izleme komitesinden Reşat Çağan ile birlikte tedavisini Almanya’da sürdüren İsmail Köybaşı’nı ziyaret etti. Aybaba, Köybaşı’na “Milli Takım da seni bekliyor. Çabuk iyileş. Takımın maşallahı var” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!