Nezir'in kör talihi

Güncelleme Tarihi:

Nezirin kör talihi
Oluşturulma Tarihi: Ekim 27, 2000 00:00

Haberin Devamı

Sezona kaptanlık bandını takarak başlayan başarılı futbolcu, hastalık ve sakatlık nedeniyle yakasına yapışan şanssızlıklar nedeniyle altı aydır uzak kaldığı formasını kapmak için savaşıyor.

ZATÜRRE VE FITIK

İzmirspor Kaptanı Nezir'in son iki sezonda başına gelenler pişmiş tavuğun başına gelmedi. Genç yıldızın talihsizliği geçen sezon nisan ayında zatürre olmasıyla başladı. Play-Off'taki son 7 maçta forma giyemeyen Nezir, yeni sezon öncesi hazırlık kampına katıldı, ligin başlamasına iki hafta kala bu kez fıtık çıktı, sonra da kasığı yırtılınca iyileşme süresi uzadı.

LEVENT ERİŞ ŞOKU

Altı aydır futbol oynayamadığını, formasını çok özlediğini belirten tecrübeli futbolcu, ‘‘Yönetim, kaptanlık bandını verince dünyalar benim olmuştu. Ama sakatlık yüzünden pazubandı takıp sahaya çıkmak nasip olmadı. Levent Eriş'in görevi bırakmasına da kahroldum, kulaklarıma inanamadım. Moral bozukluğu iyileşmemi geciktirdi dersem yalan olmaz’’ dedi.

YERİ BAMBAŞKA

Ergun Kantarcı'nın da çok iyi bir teknik patron olduğunu vurgulayan Nezir şöyle konuştu: ‘‘Ama Eriş'in, benim ve takım arkadaşlarımın gönlünde bambaşka bir yeri var. Sakatlığının geçmesine çok az bir süre kaldı. Tamamen iyileşmeden sahaya çıkmak istemiyorum. Grupta kaybedilen bir şey yok. Genç kadro rayına oturacak. Taraftarlarımızı yine mutlu edeceğiz.’’

Dopingçiye boykot

İZMİR Büyükşehir Belediyespor, doping yaptığı saptanan vücutçusu Yaşar Varol'u kapının önüne koydu. Başkan Safter Karabağlı, ‘‘Atatürk'ün dediği gibi sporcunun ahlaklısını bünyemizde barındırıyoruz. Kim olursa olsun, isterse kulübümüze dünya şampiyonluğunu kazandırsın hata yapıldığı zaman affetmeyiz. Bize dürüst, fair play ölçülerinden sapmayacak düzgün sporcular gerekli’’ dedi.

Yeşil sahalardan uzak kaldığı dönemde boş zamanlarını sık sık teknesiyle denize açılıp balık avlamakla değerlendiren Nezir, en iyi dostunun Rottweiler cinsi köpeği Kaptan olduğunu söyledi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!