Newcastle tamam top Cisse’de

Güncelleme Tarihi:

Newcastle tamam top Cisse’de
Oluşturulma Tarihi: Ocak 29, 2014 21:03

Yoğun bir şekilde forvet arayışında olan Trabzonspor, Senegalli Papiss Cisse’yi ikna etmek için pazarlıklarını sürdürüyor.

Haberin Devamı

Bordo mavili yönetim oyuncunun kulübü Newcastle United ile ise büyük ölçüde anlaşmaya vardı. FORVET arayışını sürdüren Trabzonspor, Papiss Cisse’de mutlu sona yakın. Newcastle United’ı ikna eden yönetimin oyuncu ile pazarlıklarını sürdürdüğü öğrenildi.

Yıllık ücret konusunda görüşmelerin yapıldığı Senegalli futbolcunun kendisine gelen başka teklifleri de değerlendirmek istediği, ancak kulübüne en yüksek bonservis teklifini Trabzonspor’un yaptığı kaydedildi. Bu arada bordo mavililerin Yatabare ve Demba Ba için de temaslarını sürdürdüğü belirtildi. İtalyan medyası Trabzonspor’un Juventus’da mutsuz olan Fabio Quagliarella’yı da gündemine aldığını öne sürdü. Bordo mavililer, orta alan için de Steaua Bükreş’ten Alexandru Bourceanu’nun peşinde. Galatasaray ile 1 milyon 100 bin Euro bonserviste anlaşan Trabzonspor’un kendisinden daha önce yüksek rakam talep eden Yekta Kurtuluş’un indirime gittiği öğrenildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!