Newcastle 100 milyon Sterlin'e satılıyor

Güncelleme Tarihi:

Newcastle 100 milyon Sterline satılıyor
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 09, 2009 14:15

Geride bıraktığımız sezon İngiltere Premier Ligi'ne veda eden Newcastle United'ın sahibi Mike Ashley, kulübün bu hafta sonuna kadar 100 milyon Sterlin'e satılacağını umduğunu söyledi.

Haberin Devamı

İngiliz Daily Mail Gazetesi'nin internet sitesinde yer alan habere göre, geçtiğimiz sezon 20 takımlı İngiltere Premier Ligi'ni 18. sırada bitirerek, Championship'e düşen ve bir süredir satılmayı bekleyen Newcastle United, 100 milyon Sterlin'e alıcı bulacak.

İngiliz kulübünün sahibi Mike Ashley, kulübün hafta sonuna kadar, Malezyalı milyarder Ananda Krishnan'a 100 milyon Sterlin'e satılmasını bekliyor.

Malezyalı iş adamı, daha önce Tyneside ekibine 2 kez danışmanlarını göndererek, borç içindeki kulüple ilgilendiğini göstermişti.

Konuyla ilgili konuşan Malezya Spor Bakanı Datuk Ahmad Shabery konuyla ilgili olarak, "Bu, Ananda için çok iyi bir anlaşma. Umarım bunun Malezya futbolunun gelişimine büyük katkısı olur" diye konuştu.

İngiltere'de geçtiğimiz günlerde İsviçreli milyarder Markus Liebherr, Championship'te küme düşen Southampton Kulübü'nü 12,5 milyon Sterlin ödeyerek satın almıştı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!