New York Knicks'i izlemenin şartı 1.5 gün çalışmak!

Güncelleme Tarihi:

New York Knicksi izlemenin şartı 1.5 gün çalışmak
Oluşturulma Tarihi: Mart 02, 2017 10:40

Amerikan Ulusal Basketbol Ligi NBA'de biletini almanın en zor olduğu takım New York Knicks. Ve bu takımı izlemenin de bedeli oldukça ağır!..

Haberin Devamı

Son dönemde istenilen sonuçları elde edemese de ABD'nin en büyük şehrinin NBA'deki tek takımı, halen popülerliğini koruyor. Yapılar bir araştırmaya göre alması en zor biletler New York Knicks ve Miami Heat'in...
Bir New York sakininin, Knicks maçına bilet alması için 14.3 saat çalışması gerekirken, bir Miami Heat taraftarı için bu çalışma süresi 13.1 saat. Yani 8 saat mesaisi olan biri, Knicks maçı için 1.5 gün çalışmak durumunda. Ligin en güçlü ekibi Golden State Warriors’ın bir maçını ailesiyle izlemek isteyen bir Kaliforniyalı ise 7.8 saat, yani neredeyse 1 gün çalışmak zorunda.

EN UCUZ BİLET WASHİNGTON'UN
Bilet alım gücü hesaplanırken, takımın bulunduğu kentte çalışan ücretleri ve yıllık gelir ortalaması, kulübün bilet fiyatı, park ve salon içi yiyecek ücretleri gibi değerler göz önüne alındı. En ucuz biletler ise başkent ekibi Washington Wizards'ın. Bir Wizards taraftarı 3 bilet, 1 park yeri, 1 kahve, 2 bira ve 3 sosisli için 4.6 saat çalışması yeterli oluyor.

Haberin Devamı

Hangi takımın bileti için kaç saat çalışmak lazım...
1. New York Knicks 14 saat
2. Miami Heat 13 saat
3.LA Lakers 12 saat
4. Chicago Bulls 10 saat

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!