Neslihan'a Rus kancası

Güncelleme Tarihi:

Neslihana Rus kancası
Oluşturulma Tarihi: Nisan 05, 2006 00:00

Yıllarca Türkiye’ye oyuncu ihraç eden Ruslar, Özlem Özçelik’ten sonra şimdi de Avrupa’nın en skorer oyuncusu seçilen Vakıfbank Güneş Sigortalı Neslihan Demir’e göz dikti.

YILLARCA ülkelerinden voleybolcu ithal ettiğimiz Ruslar, Özlem Özçelik’ten sonra şimdi de kancayı Avrupa’nın en skorer oyuncusu seçilen Neslihan Demir’e taktı. Voleybol Federasyonu Asbaşkanı Kurtaran Mumcu’nun, menajer olarak görev yaptığı yıllarda Lubov Chackova Kılıç, Elena Godina, Tatyana Graceva, Barbara Yeliç, Antonina Zetova, İryna İltchenko, Evgenia Artamanova ve Natali Hanikoğlu gibi dünya yıldızlarını Eczacıbaşı’na kazandırmasından sonra Ruslar şimdi gözlerini Vakıfbank Güneş Sigorta’nın ünlü smaçörü Neslihan Demir’e dikti.

Yıllarca dünya voleybolunun yıldızlarını bünyesinde bardındıran ve çok sayıda oyuncuları ligimizde oynayan Karpol’un Uralochka takımı başta olmak üzere Kazan ve Balakova, yıldızı hızla parlayan Neslihan Demir’i renklerine bağlamak için harekete geçtiler.

Karpol övdü

Rusya Bayan Voleybol Milli Takımı’nın teknik patronu Nikolai Karpol, Neslihan’ı sürekli izlediğini ve performansının hızla yükseldiğini belirterek, "Neslihan çok yararlı bir oyuncu. Her takımda olması gereken çok güçlü bir smaçör. Neslihan transfer listemin ön sırasında yeralan bir voleybolcu, onu çok beğeniyorum" dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!