Nedir o? Mıy mıy

Güncelleme Tarihi:

Nedir o Mıy mıy
Oluşturulma Tarihi: Haziran 02, 2000 00:00

Haberin Devamı

mustafa Denizli idmanda öfke saçtı:

ALMANYA'da Mustafa Denizli rüzgarı... Avrupa Şampiyonası öncesinde teknik patron hazırlık kampında çok farklı bir portre çiziyor. Oldukça heyecanlı ve sinirli görünen Denizli, antrenmanlarda hiçbir hatayı affetmiyor. ‘‘Nedir o? Mıy mıy oynuyorsunuz’’ diyerek fırça atıyor.

Şut çalışmasında topa vuracak futbolcu durunca sinirlenen Denizli, Alpay sağ kanatta hücuma geçince de oyunu durdurarak, ‘‘Ne işin var senin orada. Bir daha oraya çıkma’’ diye uyardı. Arif'in ortalarına da bağırarak, ‘‘Bu ne biçim orta, vuruşların isabetli olmalı’’ diye uyardı.

Kampın ikinci gününde, 1,5 saat süren idman sonrası Denizli, ‘‘Kamp çalışmalarımız çok iyi gidiyor’’ dedi. Sakatlıkları bulunan Sergen ve Oktay'ı riske etmelen teknik patron, çalışma sırasında ‘‘Bravo çocuklar’’ diyerek futbolcularına moral veriyor, gönüllerini alıyor.

Sergen'e özel idman

EURO 2000'e Almanya'da hazırlanan A Milli Takım kampında Sergen, antrenör Rıza Çalımbay yönetiminde özel idman yapıyor. Sakatlığı ve antrenmansız olduğu için Mustafa Denizli'nin direktifiyle Çalımbay tarafından sahanın ayrı bir yerinde çalışma yapan Sergen zaman zaman çift kale maçlara katılıyor.

Çobanoğlu'nda ‘‘Yok’’ yok!

MİLLİ Takım İdari Menajeri Can Çobanoğlu'nda yok yok... Futbolcular öğle yemeğinde hep bir ağızdan kuru fasülye ve turşu isteyince Çobanoğlu, ‘‘Bizde ne isterseniz var’’ diyerek kuru fasulye yapılması için ahçılara talimat verdi. Futbolcuların isteklerini yerine getirtti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!