Necati, Sakaryaspor maçında yok

Güncelleme Tarihi:

Necati, Sakaryaspor maçında yok
Oluşturulma Tarihi: Kasım 09, 2006 16:06

Galatasaray, ligde Pazar günü Sakaryaspor ile yapacağı maçın hazırlıklarına ara vermeden başladı. Karşıyaka maçında sakatlanan Necati'nin tedavisine başlandığı ancak bu oyuncunun Sakaryaspor'a karşı forma giyemeyeceğini açıklandı.

Sarı-kırmızılı takım, bugün Florya Metin Oktay Tesisleri'nde teknik direktör Erik Gerets yönetiminde yaklaşık 1 saat 10 dakika süren bir çalışma yaptı.

Karşıyaka maçında görev alan oyuncular, 30 dakikalık koşu sonrasında salonda ve sağlık merkezinde çalışırken, diğer futbolcular antrenmanın ana bölümünde önce teknik ve pas çalışmaları, daha sonra iki takıma ayrılarak dar alanda kalecilerin de katıldığı bir maç yaptı.

Orhan Ak, Karşıyaka maçında sağ ayak tarak kemiğine aldığı darbeye bağlı oluşan ödem ve ağrı yüzünden tedavi edilirken, karşılaşmanın ikinci yarısında sakatlanarak oyunu terk etmek zorunda kalan Necati'nin tedavisine de sağlık merkezinde başlandı.

Kulüp doktoru Murat Çevik, yapılan tetkik ve muayeneler sonucu Necati'nin sol kasığında tespit edilen ikinci derece zorlanmanın tedavisine başladıklarını belirterek, bu oyuncunun Sakaryaspor'a karşı forma giyemeyeceğini açıkladı.

Sakatlığı bulunan Arda ve kasık bölgesinde problemi olan Aydın'ın tedavilerinin de sürdüğü bildirildi.

Bu arada, Hakan Şükür, Sabri ve Arda, bugün Türkiye Futbol Federasyonu ile Milli Eğitim Bakanlığı arasında futbolcu sayısını ve kalitesini artırmak amacıyla imzalanacak protokol dolayısıyla düzenlenen törene davetli oldukları için teknik heyetten izinli olarak antrenmana katılmadıkları belirtildi.
Galatasaray, Sakaryaspor karşılaşması hazırlıklarını yarın basına kapalı olarak gerçekleştireceği antrenmanla sürdürecek.

GERETS, AUTOSHOW FUARI'NDA

Galatasaray teknik direktörü Erik Gerets, bu sabah yapılan antrenmanın ardından İstanbul Autoshow 2006 Fuarı'nı gezdi. Yarın da sarı-kırmızılı futbolcular Song, İliç, İnamoto ve Carrusca'nın fuarı ziyaret edeceği öğrenildi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!