Necati Ateş imza için İstanbul'a geliyor

Güncelleme Tarihi:

Necati Ateş imza için İstanbula geliyor
Oluşturulma Tarihi: Şubat 01, 2012 00:00

Antalyaspor ile sözleşmesini fesheden Necati Ateş imza için 13:30 uçağı ile İstanbul'a gelecek.

Haberin Devamı

Galatasaray ile transferin son günü resmi sözleşme imzalamak için İstanbul'a gelecek olan Necati, "Son 3 günde bir atılım oldu. Öğleden sonra itibariyle de bitecek. Ben de İstanbul'a geleceğim, menajerimle görüştükten sonra bir aksilik olmazsa imzayı atacağım" dedi.

Galatasaray için ateşi çıktı

Sarı kırmızılılar, maç kadrosundan “Ateşim var, oynayamam” deyip çıkan Antalyasporlu Necati için 500 bin Euro ve 1 futbolcusunu verecek.

ARA transfer döneminin sessiz kulübü Galatasaray, eski golcüsü Necati Ateş’i tekrar renklerine bağladı. Bugün Medical Park Antalyaspor ile karşılaşacak olan sarı kırmızılılarda yöneticiler zorlu mücadele öncesi rakip takımın etkili silahına transfer teklifinde bulundu. Bir süredir eski futbolcularıyla temas halinde olan Galatasaray yönetimi, sabah saatlerinde Antalyaspor yöneticileri ile masaya oturdu.

Haberin Devamı

Antalya’dan alacaklarından vazgeçti

Kırmızı beyazlı yönetim, Necati için Galatasaray’dan 1 milyon Euro ve 1 futbolcu istedi. Tecrübeli golcünün Antalyaspor’dan alacağı 500 bin Euro’dan vazgeçmesi üzerine sarı kırmızılılar ekstra 500 bin Euro’ya ek olarak, Aykut Erçetin ya da Aydın Yılmaz’ı teklif etti. Bu teklif kabul edildi ve transfer artık imzaya kaldı. Medical Park Antalyaspor yönetiminin bugün Aydın’ı mı yoksa Aykut’u mu istediklerine karar vereceği öğrenildi.

Ateşim var deyince kadrodan çıkarıldı

Ortaya çıkan durum, bu akşam saat 20.30’da oynanacak Galatasaray-Medical Park Antalyaspor maçı öncesi kırmızı beyazlı takımın teknik direktörü Mehmet Özdilek’i sıkıntıya soktu. Necati, Mehmet Özdilek’e “Ateşim var. Galatasaray maçında oynayamam” dediği, genç teknik adamın da bu oyuncuyu maç kadrosuna almadığı belirtildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!