Ne mutlu bize

Güncelleme Tarihi:

Ne mutlu bize
Oluşturulma Tarihi: Eylül 06, 1998 00:00

Vedat OKYAR
Haberin Devamı

İlk önce hemen şunu söylemek istiyorum: Çok kısa metrajlı bir turnuvaya ilk adımı attık. Turnuvaların ilk oyunu zordur. Nasıl başlarsan öyle de gider. İlk önce kazanmamız mecburiyetti, ona göre maç öncesi senaryosu yazılmış bir gece geçirdik. Mustafa Denizli'ye aklına sağlık derken, futbolcuların da ayaklarına sağlık diyelim. Çok büyük bir futbol oynama iştahı ile başladıkları maçı öyle de götürdüler. Rakibe gol yerine gelme şansı bile bırakmadılar. Sakın ola ki, rakip zayıf zannedilmesin. Kendi liglerinde hemen hemen hiç bir futbolcusu oynamıyor, hepsi İngiltere Ligleri'nde.

Günün futbolunun ilk şartı rakibi oynatmayacaksın. İşte bizim takımımız da onu yaptı. Bizde ustalar rakibe göre daha çok. Sergen'in de, Tugay'ın da ayağından çıkan her top, rakip için zor toplar oldu. Zaten Sergen'in ikinci golü getiren penaltı öncesi var ki, tam usta işi. Bana göre maç da zaten orada bitti. Oktay'ın attığı goller muhteşem. Bir isim koymak zor. Attığı gollerin ismini Oktay kendisi koysun. Biz iyi bir futbol takımıyız. İyi başladığımız bu turnuvada çok iyi şeyler yapacağız. Bir de ben prensip olarak Milli Takım seviyesinde olan futbolculara ilk 11'de oynayacaklar diye bir şart koymam. Oraya 20 tane oyuncu seçildiyse , hepsi o formayı giyecek kalitede diye düşünürüm. Dün akşam da öyle oldu. Ali'yi Veli'den ayırmamak lazım. Hep beraber düşünen, hep beraber oynayan bir takım gördüm. Bu ülkenin insanı olup da keyif almamak mümkün değil. Ayrıca bu takımla gurur da duydu.

Çok iyi başladık, inşallah böyle de gidecek. Tabii futbolda inşallah maşallah yok, böyle oynarsak iyi gidecek. İki çift lafım da büyük seyirciye var. Hepsine helal olsun. Hem stadı doldurdular, hem futbolcularımızla kol kola girdiler. Bu hepimizin takımı, ne mutlu hepimize.






Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!