NBA'de rekor gecesi

Güncelleme Tarihi:

NBAde rekor gecesi
Oluşturulma Tarihi: Nisan 02, 2014 11:19

Brooklyn Nets, sahasında Houston Rockets'ı 105-96 mağlup ederek, evinde üst üste 14. galibiyetini elde etti. Houston'da forma giyen Ömer Aşık, 23 ribaund ile kariyer rekorunu kırdı.

Haberin Devamı

NBA 'de bu sezon içinde tüm takımlar arasında en uzun iç saha kazanma serisini yakalayan Brooklyn Nets, bu alanda kulüp rekorunu da kırdı. Jason Kidd önderliğinde sezona pek iyi başlayamayan Nets, form grafiğini yükselerek play-off'un kıyısına geldi.

Joe Johnson 32 sayısıyla takımın zaferinde başrol oynadı. Altı basketbolcunun çift hanelere ulaştığı ev sahbi ekipte, Shaun Livingston ise 17 sayı üretti. Andray Blatche 13, Deron Williams 12 sayı ile galibiyete katkı verdi.

Houston cephesinde ise temsilcimiz Ömer Aşık, Dwight Howard'ın sakatlığında ilk 5'te başladı. 12 sayı ve 23 ribauntluk performans sergileyen milli basketbolcumuz, ribaunt alanında kariyer rekorunu kırdı. James Harden'ın 26 sayı ve 7 asistlik performansı galibiyet için yeterli olmadı. Chandler Parsons ve Jeremy Lin ise 16'şar sayı kaydettiler. (sporx.com)

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!