NBA Skills Challenge İstanbul'da başladı

Güncelleme Tarihi:

NBA Skills Challenge İstanbulda başladı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 19, 2009 17:49

Garanti Bankası'nın sponsorluğunda gerçekleştirilen NBA Skills Challenge Kampı, İstanbul'da başladı.

Haberin Devamı

Ayhan Şahenk Spor Salonu'nda 3 gün sürecek organizasyonun açılışı, NBA ekiplerinden Utah Jazz'de forma giyen Mehmet Okur ile Dallas Mavericks takımının yardımcı antrenörü Dwane Casey'nin yanı sıra Garanti Bankası Genel Müdür Yardımcısı Tolga Egemen ve NBA Türkiye Ülke Direktörü Emre Atam'ın katılımıyla yapıldı.

NBA Skills Challenge Kampı'na, daha önce basketbol yeteneklerini sergiledikleri görüntüleri, “nba-garanti.com” internet sitesine yükleyen 13-18 yaş arasındaki genç oyuncular arasından 30 finalist seçilirken, 3 günlük çalışmaların ardından belirlenecek en yetenekli 4 sporcunun ise Orlando Magic tarafından düzenlenecek yaz kampına katılma hakkı kazanacakları belirtildi.

Organizasyonun açılışında genç sporculara konuşan Dwane Casey, bu kampın önemli bir fırsat olduğuna ve edinilecek deneyimin büyüklüğüne dikkat çekti.

Haberin Devamı

Casey, eğitim programında beraber olduğu Mehmet Okur için de “Utah Jazz'la yapacağımız maçlar öncesi Mehmet Okur'u nasıl durduracağımız konusunda geceleri kabuslar görüyordum” ifadelerini kullandı.

Mehmet Okur ise NBA Skills Challenge Kampı süresince, kendi deneyimlerini genç sporculara aktarabilmek için gayret göstereceğini dile getirdi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!