NBA 5 United Tour İstanbul'da

Güncelleme Tarihi:

NBA 5 United Tour İstanbulda
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 25, 2011 12:36

NBA tarafından yapılan açıklamaya göre NBA 5 United Tour 2011’in ilk durağı, İstanbul olacak.

Haberin Devamı

Yarışma türünde 5’li takımlardan oluşan açıkhava turnuvalarını birbirinden eğlenceli basketbol şovları şenlendirecek. Gelenekselleşen turnuvanın ilk ayağı, 4-5 Haziran tarihlerinde Caddebostan İstanbul.

NBA Türkiye Genel Müdürü Naci Cansun, konuyla ilgili olarak şunları söyledi: “NBA 5 United Turu’nun ilk durağının İstanbul olması heyecan verici. Yarışma türünde turnuvalarla NBA temalı interaktif ve ilgi çekici aktiviteler ve özel konuklarla dolu olan etkinlik, her yaştan basketbolsever için gerçek bir festival niteliğinde olacak.”

The NBA 5 United Tour, 14 yaş ve üstü erkek, kadın tüm basketbolseverler için ev sahipliği yapacak. Tüm seviyelerden 5 ila 7 oyuncudan oluşan takımlar olacağı turnuvada en az üç maç oynayacak olan takımlar, İstiklal Caddesi No: 85/89 Beyoğlu, İstanbul adresinde bulunan adidas NBA Concept Store’a başvurarak kayıt yaptırabilecek.

Bu senenin 5 United Tour etkinliğinin, izleyicilere sunduklarının arasında “Merkez Saha”da her gün yapılacak final yarışmalarının yanında, “EA SPORTS Üç Sayılık Atışlar” ve adidas “Slam Dunk (Smaç)” yarışması dahil çeşitli basketbol aktivitelerine katılma fırsatı da bulacak. NBA hayranları New Orleans Dans Ekibi Honeybees tarafından eğlendirilecek ve kim olduğu çok yakında açıklanacak bir NBA oyuncusuyla tanışma imkanı bularak imza günlerine katılabilecek.

Haberin Devamı

NBA 5 United Tour İstanbul, adidas, EA SPORTS, ve Renault, medya ortakları Virgin Radio ve Sports TV desteğiyle gerçekleşecek. 2009’da İstanbul’da düzenlenen etkinliğe 200’ün üzerinde takım katılmıştı.

4-5 Haziran tarihlerinde Türkiye İstanbul’da başlayacak olan NBA 5 United Tour, Milan, Barselona, Moskova, Madrid ve Roma’yı da ziyaret ettikten sonra 10-11 Eylül 2011 tarihlerinde Paris'te sona erecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!