Navarro sesleri

Güncelleme Tarihi:

Navarro sesleri
Oluşturulma Tarihi: Haziran 26, 2007 00:00

Tecrübeli futbolcunun menajeriyle temasa geçen ve transfer tekliflerine karşılık olumlu cevap alan siyah beyazlılar, listelerindeki Real Betis’in Brezilyalı yıldızı Assunçao için de oldukça ısrarcı.

BEŞİKTAŞ yönetimi rotayı yine İspanya’ya çevirdi. Real Madrid’in yıldızı Helguera defterini kapatan siyah beyazlılar, gözünü şimdi de Sevilla’nın kaptanı Javi Navarro’ya dikti. Başkan Yıldırım Demirören, futbol şube sorumlusu Celal Kolot ve yönetici Mario Berk, bu transfer için nabız yoklamaya başladılar. Sevilla Başkanı Jose Maria del Nido ile dün görüşen siyah beyazlılar, UEFA Kupası’nı bir kez daha müzesine götüren Sevilla’nın bankosu Navarro için olumlu yanıt aldılar. Beşiktaş ayrıca bu takımda forma giyen dört futbolcu Dragutinoviç, Escude, Luis Fabiano ve Puerta’dan ikisini alabilmek için İspanyol kulübüyle sıkı bir pazarlık içinde.

Ayrılmak istiyor

Teknik direktör Ertuğrul Sağlam’ın da ısrarla alınmasını istediği Navarro için İspanya’da bulunan Celal Kolot, yıldız futbolcunun menajeriyle temasa geçti. Kolot, "Navarro’nun menajeri bize karşı olumlu bir yaklaşım içinde. Tecrübeli oyuncu ile henüz görüşmedik. Menajerine, Sevilla’dan ayrılmak istediğini belirtmiş. Hocamız da Navarro gibi klas bir ismi takımda görmek istiyor. Bu transfer için her türlü fedakarlığa hazırız" dedi.

Bombaları patlatacağız

Siyah beyazlı takımın transferde aceleci davranmayacağını da sözlerine ekleyen Kolot, şöyle devam etti: "Navarro konusunda ısrarcıyız. Ertuğrul Sağlam ile yaptığımız görüşmede, bize Real Betis’te forma giyen Assunçao’nun da takıma büyük katkı sağlayacağını ifade etti. Brezilyalı futbolcu için kulübüyle görüşmelerimiz sürüyor. Kendisi de bizim formamızı giymek için sabırsızlanıyor. Chelsea’nin yıldızı Makelele konusunda önemli adımlar atmıştık. Fakat, eski hocamız Tigana ve Anelka devreye girerek, Fransız oyuncunun aklını çeldi. İspanya’dan yapacağımız transferler konusunda önümüzdeki engelleri tek tek kaldırıyoruz. Taraftarımız sabretsiz, bombaları yakında patlatacağız."
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!