Nasıl vursam dedim

Güncelleme Tarihi:

Nasıl vursam dedim
Oluşturulma Tarihi: Aralık 11, 2006 01:28

90+3’te müthiş bir depar atan Sabri, "Topu önümde bulduğum anda vitesi 5’e taktım ve son sürat koşmaya başladım. Yorgunluk hissetmiyordum" dedi.

GALATASARAY’ın genç yıldızı Sabri Sarıoğlu, 90+3’te kendi ceza alanı önünde aldığı topu, müthiş bir deparla yaklaşık 65 metre sürüp, Bursasporlu oyunculardan da sıyrılıp nefis bir aşırtma vuruşuyla ağlara yollarken, bu sezon ligdeki ilk golünü attı. Bu sezon daha önce Mleda Boleslav ile oynanan Şampiyonlar Ligi eleme maçında fileleri havalandıran Sabri, attığı güzel golle ilgili şu değerlendirmeyi yaptı:

Tekniği de geliştirmeliyim

"Topu önümde bulduğum anda vitesi 5’e taktım ve son sürat koşmaya başladım. Yorgunluk hissetmiyordum. Son adam galiba Hasan Yiğit’ti. Sağından atıp solundan geçmeyi düşündüm. Kendimi durduramazdım. Kaleciyle karşı karşıya kalana kadar ’Topa nasıl vursam’ diye düşündüm. En sonunda aşırttım ve güzel bir gol oldu. Kendimi bildim bileli koşu yönünden kendimi önde görüyorum. En büyük özelliğim kondisyonum ve mücadele ruhum. Biraz daha teknik kapasitemi geliştirisem daha iyi olacağım."
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!