Nani'nin o fotoğrafına eleştiri geldi

Güncelleme Tarihi:

Naninin o fotoğrafına eleştiri geldi
Oluşturulma Tarihi: Kasım 05, 2015 12:11

Fenerbahçe'nin Portekizli yıldızı Luis Nani'nin evine kurdurttuğu rejenerasyon aletine çocuğuyla birlikte girerken çektirdiği fotoğrafı sosyal medyada paylaşması tartışma yarattı.

Haberin Devamı

Sarı lacivertlilerin yıldız oyuncusu Nani geçtiğimiz günlerde evine bir rejenerasyon aleti aldı. Son dönemde profesyonel sporcular arasında moda olmaya başlayan cihaz, ağır antrenman ve maç programlarından sonra oyuncuların ödem ve laktik asite bağlı yorgunluğunu önlemek amacını güdüyor.

Naninin o fotoğrafına eleştiri geldi

Nani'nin bu Instagram mesajı tartışmaların başlangıcı oldu...



Ancak Nani'nin evine aldığı bu aletle çektirdiği fotoğraf, İngiliz basınından 'görgüsüzlük' eleştirileri aldı. Evine kurdurduğu ve önünde 'Nani 17' ibaresinin dikkat çektiği cihaza çocuğuyla birlikte girerken bir fotoğrafını Instagram hesabında paylaşan Portekizli oyuncuya, Daily Mirror Gazetesi şu satırlarla eleştiri yöneltti: "Nani Fenerbahçe forması giymiyor olsaydı kendine özel uzay mekiği de olmayacaktı. Tabii ki bu bir rejenerasyon aleti. Ama Luis Nani'ye bakılacak olursa uzay seyahati için uygun bir cihaz. Biz bu resmi acaip tuhaf bulduk. Evnin oturma odasında mı duruyor?"

Naninin o fotoğrafına eleştiri geldi

Daily Mirror, Nani'nin paylaşımı sonrasında 'görgüsüzlük' eleştirileri getirdiği haberinde 'Evinin oturma odasında mı duruyor?' sorusunu yöneltti.

Haberin Devamı

Türkiye Fatih Ürek ve Nur Yerlitaş'ın indirimli kıyafet alabilmek için adeta birbirini ezdiği organizasyonu konuşurken İngiltere'den gelen bu eleştiri, 'görgüsüzlük' konusunu tartışmaya devam edeceğimizi gösteriyor.

Naninin o fotoğrafına eleştiri geldi

Dün basına yansıyan indirim izdihamı görüntüleri sonrasında gündeme oturan Nur Yerlitaş ve Fatih Ürek, kalabalıkta zor anlar yaşamıştı.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!