Mustafa Turgun Sivasspor'da

Güncelleme Tarihi:

Mustafa Turgun Sivassporda
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 01, 2009 12:28

Turkcell Süper Lig takımlarından Sivasspor'da genel menajerlik görevine bir dönem Galatasaray'da da görev yapan Mustafa Turgun getirildi.

Haberin Devamı

Kulübü'nün resmi internet sitesinde yer alan habere göre, kulübün genel menajerlik görevine atanan Mustafa Turgun, Sivasspor'da olmaktan mutlu olduğunu belirtti. Avrupa'da başarıyı hedefleyen ve Türkiye'de kendisini ispatlamış bir takıma geldiğini vurgulayan Turgun, şunları kaydetti:

“Uzun zamandır başkan Mecnun Otyakmaz ve teknik direktör Bülent Uygun ile görüşüyordum. Sivasspor'u anlatmaya zaten gerek yok. 2 sezondur ortaya koyduğu performansla yurt dışında da adını duyurdu. Öncelikli hedef Şampiyonlar Ligi'nde gruplara kalabilmek. O arenayı da oldukça iyi biliyorum.”

1969 yılında Belçika'da doğan Mustafa Turgun'un Galatasaray Lisesi, İstanbul Üniversitesi, Lizbon Üniversitesi'nde öğrenim gördüğü belirtildi.

Yunanistan ligi kulüplerinden Panathinaikos'da reorganizasyon proje müdürü olarak görev yaptığı ifade edilen Mustafa Turgun'un, daha sonra Galatasaray Spor Kulübü'nde takım menajeri, sportif direktör ve yabancı oyuncu sorumlusu görevlerinde bulunduğu bildirildi.

Haberin Devamı

Kısa süreli Konyaspor genel menajerliğinin ardından Sivasspor'da göreve başladığı belirtilen Turgun'un Fransızca, Portekizce, İngilizce ve İspanyolca bildiği kaydedildi.

VALİ KOLAT'TAN OTYAKMAZ'A KUTLAMA MESAJI

Bu arada kulübün resmi internet sitesinde, bir süre önce İçişleri Bakanlığı kararnamesiyle Sivas Valiliğine atanan ve görevine başlayan vali Ali Kolat'ın, Sivasspor kulüp başkanlığına yeniden seçilen Mecnun Otyakmaz'a bir kutlama mesajı gönderdiği kaydedildi.

Kolat, mesajında şu ifadelere yer verdi: “Sivasımızın iftihar kaynağı, Anadolu'nun yükselen yıldızı Sivassporumuzun yönetim kurulu başkanlığına yeniden seçilmenizi büyük bir mutlulukla öğrenmiş bulunmaktayım. Süper Ligde yazdığı destan ile tüm Anadolu insanının gururu olan takımımızın bu başarısı hiç şüphe yok ki sizin ve yönetiminizin azim ve kararlılığı ile vefalı hemşehrilerimin desteklerinin bir sonucudur. Sivassporumuzun geçtiğimiz dönem sergilediği başarılı çıkışını, sizin üstün ahlak ve disiplin, inanç ve başarma azminizle önümüzdeki sezon da zirveye taşıyacağına olan inancım sonsuzdur. Sivassporumuzu bugüne kadar yalnız bırakmayan, her konuda destekleyen valiliğimiz, bundan sonra da sizlerin yanında olacaktır.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!