Mustafa Doğan'a dikkat

Güncelleme Tarihi:

Mustafa Doğana dikkat
Oluşturulma Tarihi: Haziran 03, 1999 00:00

Haberin Devamı

Jupp Heynckes, Sport Bild'deki ‘‘En yetenekli genç Almanlar’’ adlı köşesinde övgüyle söz ettiği F.Bahçeli futbolcunun kendisini geliştirmesi halinde gelecekte Alman Milli Takımı'nın değişmez oyuncusu olacağını yazdı.

ALMAN futbolunun efsanevi isimlerinden Jupp Heynckes, ünlü Sport Bild dergisindeki ‘‘En yetenekli genç Almanlar’’ adı altındaki köşesinde, F.Bahçeli Mustafa Doğan'a tam sayfa ayırdı. Sarı lacivertli futbolcudan övgüyle söz eden Heynckes, ‘‘Mustafa, Türkiye'de kendisini bir yabancı gibi hissetmesine rağmen gelişti ve çok şey öğrendi. Özellikle defans yönü çok kuvvetli, ama hücuma katkısı zayıf’’ yorumunu yaptı.

Alman Futbol Federasyonu casuslarının Mustafa'yı sürekli izlediklerini belirten Heynckes, ‘‘Kendisi, Horst Hrubesch'in çalıştırdığı B Milli Takımı'na çağrıldı. Duyduğuma göre Almanya'ya dönmek istiyormuş. İyi bir takıma gelirse kendisini daha da geliştirir ve Alman Milli Takımı'nda sürekli yer bulur’’ diye yazdı.

Alman Milli Takımı Teknik Direktörü Erich Ribbeck'in Mustafa ile ilgili görüşleri ise şöyle: ‘‘Yazık ki, Almanya'da oynamıyor. Onun için antrenörü Löw'le sürekli kontak kurdum. Uzaktan izlemek çok zor. Hrubecsh'in takımında nasıl olduğunu göreceğim.’’



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!