Mustafa Denizli'den transfer müjdesi

Güncelleme Tarihi:

Mustafa Denizliden transfer müjdesi
Oluşturulma Tarihi: Ocak 13, 2016 00:59

Galatasaray Teknik Direktörü Mustafa Denizli, Ryan Donk ve Martin Linnes'in dışında birkaç isim daha kadrolarına katacaklarını açıkladı.

Haberin Devamı

Ara transferde Ryan Donk'u kadrosuna katan, Martin Linnes ile de bugün sözleşme imzalayacak olan Galatasaray, birkaç futbolcuyu daha renklerine bağlayacak. Bu konudaki açıklama, teknik direktör Mustafa Denizli'den geldi.

Karşıyaka maçı sonrası düzenlediği basın toplantısında hem oyunu değerlerinden hem de transfer çalışmaları hakkında bilgi veren Denizli, gelecek adına olumlu tablo çizdi.

Antalya'daki kamp çalışmalarının devam ettiği bir dönemde Karşıyaka'yı yenip kupada yollarına lider olarak devam etmeye hak kazanmalarının önemine dikkat çeken Denizli, şunları söyledi:

"UMUT OYUNA DEVAM ETMEK İSTEDİ"
"Liderlik bundan sonraki etapta evinde oynamak için önemliydi. Oyunun çok fazla değerlendirilecek, eksisi artısı olmadı. Daha az görev verdiğimiz arkadaşlarla oynamayı tercih ettik. Umut kırık burnuna ikinci bir darbe alınca oyuna devam edemedi. Umut'un pozisyonu çarpışmadan gerçekleşti, kasıtlı değildi. Kendisi ikinci defa kırık düşüncesiyle öyle hissetti. 5 dakika sonra oyuna devam edebilir halde olduğunu söyledi. Bu sırada Volkan'a fırsat çıktı, onu da değerlendirdik. Umut'un durumu eski kırığıyla devam ediyor. Umut maskeyle oynayarak bir fedakarlık yaptı."

Haberin Devamı

"FUTBOLCULAR HAKKINDAKİ KARARIMI VERDİM"
Denizli, bütün futbolcularıyla ilgili aldığı bir kararın olduğunu ve performansların bazı şeyleri değiştiremeyeceğini belirterek, sözlerini şöyle sürdürdü:
"Olcan harika toplar kesti. Değerlendiren arkadaşları da en iyi vuruşları yaptı. Aramıza katılan arkadaşlara ilaveler olabilir ama bizde önemli olan kısıtlı kadromuzda takımın ön tarafından görev yapan arkadaşlarımın eskiye dayalı sorunlarının devam etmesi. Hafta sonuna kadar onları sağlıklı bir şekilde görebiliriz diye düşünüyorum. Onların bugün Antalya'da fevkalade çalıştığıyla ilgili bir rapor geldi.

"ARAMIZA KATILACAK ARKADAŞLAR..."
Öbür konularla ilgili yani aramıza katılacak arkadaşlarla ilgili olumlu temaslar oluyor. Neticede bu süreç, zor bir süreç. Bu dönemde kadronuza katmak istediğiniz futbolcuların kulüpleriyle bir anlaşmaya varmak kolay değil, onu sağlamaya çalışıyoruz."

Haberin Devamı

"CHEDJOU'DAN FORVET OLMAZ"
Müsabakada 2 gol atan Chedjou'nun hücum bölgesinde oynatıp oynatmayacağının sorulması üzerine Denizli, "Bazı futbolcuların o bölgede oynamaları farklı bir şey, kornerde üstünlük sağlamaları farklı bir şey. Chedjou'nun iyi bir karnesi var ama öyle bir şey söz konusu olmaz" ifadelerini kullandı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!