Mustafa Denizli'den Fikret Orman'a sert cevap

Güncelleme Tarihi:

Mustafa Denizliden Fikret Ormana sert cevap
OluÅŸturulma Tarihi: Nisan 16, 2013 12:22

Çaykur Rizespor teknik direktörü Mustafa Denizli, Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'ın kendisine yönelik olarak yaptığı, "Çaykur Rize'ye gitmeye cesaret edenler Fatih Terim'in karşısına çıkmaya cesaret edemedi" açıklamasına cevap verdi. Denizli, "Yürek Beşiktaş'ta o durumda başlamak mıdır, yoksa beşinci altıncı sıradaki Rize'de devam etmek midir? Bunu kamuoyunun taktirine bırakıyorum" dedi.

Haberin Devamı

Mehmet Cengiz Tesisleri'nde Şanlıurfaspor maçı hazırlıklarını sürdüren Çaykur Rizespor'da teknik direktör Denizli, açıklamalarda bulundu.

Manisaspor maçında sahaya yabancı madde atan taraftarlara yönelik tepkilerinin farklı anlaşıldığını ifade eden Denizli, şunları söyledi: "12 bin kişinin olduğu bir yerde 2-3 kişiye kızmak, onları ikaz etmek çok farklı bir şey, taraftar tepkisi çok farklı bir şey. Bunu ayırmak lazım. Ümit ediyorum ki taraftarımız, şehrimiz, insanımız ve sahaya yabancı madde atan arkadaşlarımız bu mesajın almışlardır. Bundan sonraki maçlarda böyle bir olay yaşamamak koşuluyla yerlerini alacaklar. Artık şehrin buna müthiş bir duyarlılık göstereceğini hissediyorum."

BeÅŸiktaÅŸ BaÅŸkanı Fikret Orman'ın kendisine yönelik olarak yaptığı, "Çaykur Rize'ye gitmeye cesaret edenler Fatih Terim'in karşısına çıkmaya cesaret edemedi" açıklamasını deÄŸerlendiren Denizli, iÅŸinin çok yoÄŸun olduÄŸu dönemde bir kulüp baÅŸkanı ile polemiÄŸe girmesinin çok doÄŸru bir ÅŸey olmayacağını belirterek şöyle konuÅŸtu: "Bazı ÅŸeylere açıklık getirmekte fayda var. Benim sayın baÅŸkanla yaptığım toplantıda kelime kelime ne konuÅŸtuÄŸumuzu arzu ederse kamuoyu öğrenebilir. Bu gizli kalacak bir ÅŸey deÄŸildir. Onlara fazla girmek istemiyorum. Tamamen kiÅŸisel olduÄŸu için söylüyorum. Kamuoyu beni bilir ve takip eder. Yürek BeÅŸiktaÅŸ'ta o durumda baÅŸlamak mıdır, yoksa beÅŸinci altıncı sıradaki Rize'de devam etmek midir? Bunu kamuoyunun taktirine bırakıyorum. Hangisi cesaret iÅŸidir hangisi korku iÅŸidir bunu kamuoyu iyi deÄŸerlendirir. Åžu anda iÅŸimiz hakikaten çok yoÄŸun. Hedefimiz çok farklı. DiÄŸer konularla ilgili açıklamayı yaparız. Çünkü bu ikimizin arasında olan bir görüşme deÄŸil. Ä°kimizin de ortak arkadaşı olan üçüncü bir ÅŸahsın bulunduÄŸu bir ortamda bu görüşmeler yapıldı. Gerekirse orada neler konuÅŸuldu onları da tek tek, kelime kelime kamuoyuna sunarız. O zaman kamuoyu daha iyi aydınlanır." Â

Fikret Orman'dan Mustafa Denizli açıklaması

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, takımın eski teknik direktörlerinden Mustafa Denizli'ye yönelik kullandığı ifadelere açıklık getirdi. Orman, kulübün internet sitesinde yaptığı açıklamada, kulüple ilgili düzenlenen Beşiktaş Gelişim Grubu toplantısında söylediği bazı sözlerin basındaki yansıtılma tarzından rahatsızlık duyduğunu belirterek, "Beşiktaş'ta önemli başarılara imza atan, camiamıza şerefli bir şampiyonluk armağan eden, Türkiye Kupası kazandıran kıymetli dostum ve spor adamı Sayın Mustafa Denizli'ye, sezon öncesi teklif götürdüğüm doğrudur" ifadelerini kullandı.

Başkan Orman, açıklamasında şu görüşlere yer verdi:

"Beşiktaş başkanı olarak göreve gelmemin ardından ilk sezonumda Sayın Mustafa Denizli'yi tekrar Beşiktaşımıza kazandırma çabam; kendisine olan yüksek inancımı ve güvenimi de sergilemektedir. Elbette ki kendisine olan güven ve inancımın karşılık bulmamış olması, aynı zamanda Beşiktaşımız için de belkide kaçan başarılar anlamı taşımaktadır. Eleştirilerimin bu bağlamda değerlendirilmesini arzu eder, değerli hocamız Sayın Denizli'ye sevgi ve saygılarımı sunarım.""

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!