Mustafa Denizli: Fenerbahçe ruhunu kaybetmiş

Güncelleme Tarihi:

Mustafa Denizli: Fenerbahçe ruhunu kaybetmiş
Oluşturulma Tarihi: Eylül 29, 2014 21:32

Mustafa Denizli, Akhisar maçı sonrası, "Fenerbahçe sorunlar yumağı. Takım ruhunu kaybetmiş. Ve bu sorunlar çözülecek gibi görünmüyor.

Haberin Devamı

Son şampiyon Fenerbahçe'nin Akhisar Belediyespor deplasmanında 2-0 mağlup olması, bir anda gündemin baş köşesine yerleşti. Hürriyet yazarı Mustafa Denizli, maçtan sonra Lig TV'de yaptığı yorumda sarı lacivertli takım hakkında çarpıcı tespitlerde bulundu...

EN UFAK BİR TEPKİ VERMEDİLER
- Fenerbahçe takım ruhunu kaybetmiş. Bir takım gol yiyebilir, ama bu yenilen gol takımı bir araya toplar. Bir tepki verilir. Fenerbahçe asla bu tepkiyi vermedi bu akşam.

EMRE-EMENIKE TARTIŞMASININ ÖNCESİ VAR
Fenerbahçe sorunlar yumağı ile boğuşuyor. Bunun ne kadar dışarı yansıyor bilmiyorum. Bence geçen hafta yaşanan Emenike-Emre tartışmasının öncesi var. Bu tartışma ikisinin arasında mıydı, yoksa başkalarının arasında mıydı bilmiyorum. Ama Fenerbahçe bu sorunu kolay çözecek gibi görünmüyor.

Haberin Devamı

BÜYÜK TAKIM BU GOLLERİ YEMEZ
Fenerbahçe'nin bu akşam yediği goller büyük bir takımın yememesi gereken goller. En önemlisi rakip golcülerle bire bir kalınıyor. Gekas göstere göstere gitti ve gollerini attı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!