Muratpaşa Belediyesi tutulamıyor

Güncelleme Tarihi:

Muratpaşa Belediyesi tutulamıyor
Oluşturulma Tarihi: Kasım 25, 2013 09:23

Hentbol Bayanlar Süper Ligi ekiplerinden Muratpaşa Belediyesi Antrenörü Birol Ünsal, Araç Belediyespor'u deplasmanda 31-23 mağlup etmelerine ilişkin, "Az oynayan oyuncuları görme şansı buldum" dedi.

Haberin Devamı

Ünsal,yaptığı açıklamada, bu sezon da şampiyonluk hedeflediklerini söyledi. Araç Belediyespor'dan daha geniş bir kadroyla oynadıklarını ifade eden Ünsal, "Daha alternatifli bir takımız. Araç Belediyespor, bize göre dar bir kadroyla oynuyor" dedi.

Oturmuş, milli takım düzeyinde bir takım olduklarını vurgulayan Ünsal, "Bunun yansımasını sahara gördük tabi. Takımımzda ülkemizin önemli oyuncuları var. Yasemin bunlardan birisi. Kaliteli, elit bir oyuncu. Bugün arkadaşlarının içerisinde ağırlığını biraz daha hissettirdi" diye konuştu.

Ünsal, diğer maçlarda az şans bulan oyuncularının bugünkü maçta kendini gösterme imkanı bulduğunu dile getirdi.Önceki maçlarda performansından memnun olmadığı bazı oyuncular bulunduğunu anlatan Ünsal, şunları söyledi:

"Bugün daha iyiydiler. Sevindirici olan o tabiki. Az oynayan oyuncuları görme şansı buldum. Araç Belediyespor'a da bundan sonraki maçları için başarılar diliyorum."

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!