Muntari tamam sırada Benayoun var

Güncelleme Tarihi:

Muntari tamam sırada Benayoun var
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 31, 2011 13:42

Galatasaray'da daha önce de gündeme gelen; ancak Inter'de kalacağından bahsedilen Sulley Muntari, dün akşam itibariyle süpriz biçimde tekrar sarı kırmızılı takımın gündemine geldi. Muntari'nin menajeri Fabien Piveteau, İstanbul'a geldi ve sarı kırmızılı idarecilerle masaya oturdu.

Haberin Devamı

Milano ekibinin serbest bıraktığı Muntari'nin bedelsiz transfer edilebilecek olması nedeniyle, yöneticilerin transfere yeşil ışık yaktıkları öğrenildi. 

Muntari'nin Fatih Terim'le yakından tanışması, Inter'le yapılan özel maç öncesi ikilinin sohbet etmesi, tecrübeli teknik adamın da bu transfere onay vermesi bekleniyor.

BİR SORUN YAŞANACAĞINI SANMIYORUM

Konuyla ilgili Radyospor'dan Özgür Sancar'a açıklama yapan yönetim kurulu üyesi Celal Gürcan, Muntari konusunda sorun yok, transfer bitti diyebiliriz. Bu konuyu konuştuk. Ben bir sorun yanaşanacağına inanmıyorum" dedi.

BENAYOUN'DA SORUN VAR; AMA TRANSFERİN SON DAKİKASINA KADAR HER ŞEY OLABİLİR

Gürcan, Chelsea'nin İsraille orta saha oyuncusu Yossi Benayoun konusunda "Benayoun transferinde son durum nedir? Sorun var mı?" şeklindeki soruya ise "Bir takım sorunlar var; sadece eşinden kaynaklanan sorunlar değil, kendisinden de kaynaklanan sorunlar var. Ne olacağını bilmiyorum. Ama bu transfer son dakikaya kadar her türlü sürpriz olabilir" diye konuştu.

Haberin Devamı

Bu arada Benayoun'un menajeri Ronen Katzav, önceki gün Radyospor'a yaptığı açıklamada, "bu aşamada yorum yapmam doğru olmaz, temaslarımız iyi gidiyor” derken, “Transferin gerçekleşme ihtimali nedir?” şeklindeki soruya ise “Transferin tam ortasındayız, benden yorum yapmamı beklemeyin. Her hangi bir yorum yapamam” dedi


 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!