Muhammet Demir resmen Trabzonspor'da

Güncelleme Tarihi:

Muhammet Demir resmen Trabzonsporda
Oluşturulma Tarihi: Ocak 23, 2016 18:19

Trabzonspor'un yeni transferi Muhammet Demir, sözleşme imzaladıktan sonra antrenmana çıktı. Genç golcü, görev verildiği taktirde Beşiktaş maçında oynayabileceğini söyledi.

Haberin Devamı

Trabzonspor, Gaziantepspor'un golcü oyuncusu Muhammet Demir'i 3.5 yıllığına renklerine bağladı. Törenle sözleşme imzalayan Muhammet Demir, görev verilmesi halinde yarınki Beşiktaş maçında forma giyebilecek durumda olduğunu söyledi.

Trabzon'a dün gece gelen ve bu sabah sağlık kontrolünden geçirilen Muhammet Demir için, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde düzenlenen imza töreninde basın sözcüsü Asım Örem ile futbol koordinatörü Yılmaz Büyükaydın da hazır bulundu. Örem törende yaptığı konuşmada, "Soğuk bir havada güzel sıcak bir olaya imza attık. Kulübümüzün bir misyonu var. Bu misyon çerçevesinde hedefleri var. Bu hedeflerde önemli bir adım Muhammet Demir. Gerek kulübümüze gerekse bu misyondaki yerine dikkat ettiğimizde çok başarılı işler yapacağına inanıyorum" dedi.

Muhammet Demir resmen Trabzonsporda
BÜYÜKAYDIN: MUHAMMET DE TRABZON DOĞUMLU
Trabzonspor Futbol Koordinatörü Yılmaz Büyükaydın ise, yönetim kurulu olarak ilk transferlerini gerçekleştirdiklerini belirterek, "Kardeşimiz, hepinizin bildiği gibi Trabzon doğumlu. Trabzonspor'da hayalleri, hedefleri var. Muhammet devreyi Gaziantepspor formasıyla 17 maçta 7 gol 3 asist ile tamamladı. Genç yaşında olmasına rağmen takımımıza iyi performansla uzun süre hizmet edeceğini düşünüyorum. Taraftarımıza, kulübümüze hayırlı olmasını diliyorum" diye konuştu.

Haberin Devamı

"BEŞİKTAŞ MAÇINDA OYNAYABİLİRİM"
Çok heyecanlı olduğunu belirten Muhammet Demir ise, "Dün gece geldim. Şehre ayak bastığımdan beri mutluyum. Sizin karşınızda olmaktan dolayı da mutluyum. Buraya geldiysem iş bitmiş değil, çok daha ileriye gitmek için geldim. Bunu sahada göstermek istiyorum. İki taraf için de hayırlısı olur. Elimden geleni yapacağıma söz veriyorum" dedi.

Muhammet Demir, Beşiktaş maçında forma giyip giyemeyeceğine ilişkin bir soru üzerine ise, "Oynama ihtimalim var. Lisansım yetişti diye biliyorum. Hocamız görev verdiği takdirde elimden geleni yapacağım. Hazırım. Herhangi bir sorun yok kendi adıma" ifadesini kullandı.

Haberin Devamı

Muhammet Demir 92 numaralı formayı giyeceğini de belirterek, "Yaşımdan, kendi doğum günü olduğumdan dolayı 92 numaralı formayı giyeceğim. 61 numaralı forma dolu. Burada sahada yaptığım işle mücadele ile ön plana çıkmak istiyorum. Kendimi kanıtladıktan sonra herkes takdir ederse sırtıma o formayı geçirmek istiyorum" diye konuştu.

Muhammet Demir imzayı attıktan sonra yeni takımına katılarak akşam idmanına çıktı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!